Jesenji komfor u kombinaciji sa elegancijom? Pronašli smo pravi recept

    Predstavljamo novu Mona Man kolekciju za jesen - zima 2024.
    25.10.2024.
    RECOMMENDED

    Muška moda je, više nego ikad, u uzbudljivom periodu promena. Savremeni muškarci tragaju za odećom koja spaja vrhunski kvalitet, komfor i nepogrešiv stil. Ono što se nekada činilo kao jednostavna potraga za klasičnim komadima danas postaje složeniji zadatak – granice u odevanju su izbrisane, pravila redefinisana, a očekivanja su, bez sumnje, porasla.

    Od odela koja savršeno pristaju do casual komada koji se lako uklapaju u poslovne, večernje i opuštene kombinacije, moderna muška garderoba postaje sveobuhvatna slika ličnog stava i ukusa.

    1T6A6424
    1T6A8317

    Kako izgleda moderan muškarac?

    Kada je reč o klasici, danas ona dolazi sa modernim, luksuznim twistom. U fokusu su dobri materijali i savršeni krojevi – sve više muškaraca postaje svesno prednosti koje donose kvalitetna prirodna vlakna kao što su vuna, kašmir i fini pamuk.

    Upravo zato, kod većine muškaraca današnjice prisutna je potražnja za brendom koji razume, oblikuje i zadovoljava njihove potrebe. Sa novom Mona Man kolekcijom za jesen/zimu 2024, sofisticirani komadi od italijanskih premium materijala osvežavaju mušku garderobu i olakšavaju izbor onima koji cene bezvremenski kvalitet i komfor.

    1T6A6654
    1T6A6800

    Ko je Mona Man muškarac?

    Mona Man se ne krije, već samozadovoljno korača između poslovnih sastanaka, ručka sa prijateljima i večere sa voljenom osobom. Klasičan u stavu, ali otvoren za sve što donosi dan pred njim jer – spreman je i obučen za svaku situaciju. Šta više, u svakoj situaciji voli da se istakne. Nova Mona Men kolekcija nije za one koji vole da borave iza zatvorenih vrata, ona je krojena za muškarca koji želi da bude viđen ili je tu da pomogne onima koji se ne osećaju skroz komforno pod svetlima reflektora – da im bude lagodnije, prijatnije i najvažnije – prirodnije.

    1T6A7161

    Odeća kao izraz ličnog stila i životnog stava

    Moda je za muškarce, možda više nego ikad pre, postala poligon za istraživanje identiteta. Oni se slobodnije igraju sa bojama, krojevima i stilovima kojima izražavaju svoju ličnost, a više ne pristaju na kompromise kada je reč o udobnosti. Raznovrsnost Mona Man kolekcije odgovara na potrebu za stilom koji je ujedno ozbiljan i sofisticiran, odajući utisak svedene elegancije i lakoće.

    1T6A6901
    1T6A8108

    Lakoća i komfor odevanja

    Ono što ovu kolekciju čini posebnom upravo je ta lakoća – pokreta, elegancije, sofisticiranosti i prirodnosti. Savremeni krojevi Mona Man modela prate svetske trendove, a opet, ovo je odeća koja je pravljena da traje. Premium prirodni materijali pružaju osećaj komfora i lukuza.

    I još nešto, Mona Man odeća jeste oružje savremenog muškarca, kojim svetu, između ostalog, pokazue koliko voli, ceni i brine o sebi, njegov je štit, ali i saveznik u svakodnevnim obavezama. Pored odela od vrhunskih materijala u kojima ćete se osećati prijatno tokom nošenja, tu su i non-Iron košulje za poslovne muškarce koje ne moraju da se peglaju i posebno će ih voleti oni kojima je važno da izgledaju besprekorno tokom celog dana.

    1T6A7010 1
    muska moda komfor

    U prestižnom okruženju

    Nova Mona Man kampanja za jesen – zima 2024 kolekciju fotografisana je u obnovljenom prostoru Sava Centra, gde se elegancija kolekcije savršeno uklopila s moćnim geometrijskim formama i modernim enterijerom Plave dvorane.

    U prestižnom ambijentu, Mona Man modeli izgledaju kao prirodan deo urbanog pejzaža, komplementarni savremenom muškarcu koji balansira između obaveza, stila i elegancije.

    • 1T6A8413
    • 1T6A8235
    • 1T6A8146
    • 1T6A8234
    • 1T6A7998
    • 1T6A7734
    • 1T6A7546
    • 1T6A7510
    • 1T6A7437
    • 1T6A7160
    / 10

    Filozofija je u stavu

    Na kraju, Mona Man kolekcija nudi mnogo više od samih komada odeće – ona oslikava filozofiju koja se oslanja na ideju da savremeni muškarac može da bude i poslovan i opušten, klasičan i moderan, elegantan i udoban.

    1T6A8298

    CREDITS:

    Fotografije: Dušan Milenković

    Model: Danijel Aleksić

    Lokacija: Sava Centar

    Saznaj više:
    Povezani članci: