Throwback je dobio novu dimenziju: MTV “Cribs” se vraća sa novom sezonom

    19.07.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/cribscover.jpg

    Šta su danas društvene mreže – to je nekad bio MTV, pa je tako vrhunac #tb-a vest da se najpopularnija MTV serija vraća sa novom sezonom. Ova televizijska mreža koja je na kraju postala mnogo više od toga, vrhunac slave postigla je zahvaljujući seriji “Cribs”, odnosno zavirivanjem u domove i živote poznatih ličnosti: muzičara, glumaca i sportista.

    Zvuči kao stvarnost koju danas živimo, samo što nam je sada dostupno zavirivanje u apsolutno svačiji život i to u svako doba dana i noći. Možda se upravo zato i desio opšti hajp sa ovom vešću – više nam fali onaj osećaj iščekivanja i nedostupnosti nego serija sama po sebi. Nova sezona stiže 11. avgusta, a spisak lica koje ćemo gledati je dugačak: Ashlee Simpson, Evan Ross, Big Sean, Christian Siriano, Johnny Weir, JoJo Siwa, Jordyn Woods, Kathy Griffin, Marsai Martin, Martha Stewart, Nick Young, Nico Tortorella, Nicole “Snooki” Polizzi, Rick Ross, Ryan Lochte, Scott Disick, Tia Mowry, Tinashe, TJ Lavin i drugi.

    Budući da u par klikova možemo otići na Instagram, YouTube, Twitter ili već neku drugu društvenu mrežu i dobiti uvid u privatnost koju su javne ličnosti samoinicijativno podelile sa svetom, pitanje je da li će uopšte “Cribs” dostići popularnost kakvu je imao? Nije ni suština da serija bude ono što je nekada bila, što verovatno i nije moguće, već novi oblik koji će dobiti u svetu društvenih mreža čije je osnove i postavila. Naposletku, ne radi se samo o Cribsu, već o klasicima, nostalgiji i nekoj nefiltriranoj stvarnosti koja kao da više ne postoji. Pogledajte snimak i uverite se sami.

    Saznaj više:
    Povezani članci: