Nova sezona serije Feud baviće čuvenom pričom o „labudovima“ Trumana Capotea

    22.09.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/09/feud_cover.jpg

    Udahnite duboko. Naomi Watts, Demi Moore, Chloe Sevigny, Calista Flockhart i Diane Lane na istom mestu! U pitanju je nova sezona serije Feud, koja ovoga puta donosi čuvenu priču o ženama pisca Trumana Capotea. Kao što već sigurno znate, ova serija u sezonama koje se u potpunosti razlikuju beleži neke istorijski intrignatne priče u kojima je, kako i sam naziv kaže došlo do zavade, pa smo u prvoj sezoni gledali rivalstvo između Bette Davis i Joan Crawford, a sada konačno imamo detalje i o drugoj sezoni. S obzirom da su u prvoj glavne uloge tumačile Susan Sarandon i Jessica Lange, kreator Ryan Murphy ostao je dosledan kvalitetnom kastingu i najavio pravi glumački boom. Ali tu nije kraj pozitivnim iznenađenjima, jer je najavljeno da će celu sezonu od osam epizoda režirati niko drugi do čuveni Gus Van Sant! Sa ovakvom postavom prostor da se ova serija ne ubroji na listu najgledanijih je veoma mala. 

    Ukoliko niste do sada čitali knjigu o Capoteovim „labudovima“, pod nazivom “Capote’s Women,” i niste upoznati sa životom i radom pisca koji stoji iza kultnog klasika „Doručak kod Tifanija“, pretpostavljamo da će se serija baviti čuvem objavljivanjem njegovih nezavršenih Answered Prayers, u okviru kojih je razotkrio mnoge mračne tajne i skandale njemu bliskih prijateljica, odnosno pripadnica njujorške elite. 

    Kako piše Deadline, miniserija će početi 1970-ih i završiće se Capoteovom smrću 1984. godine, kada je preminuo od bolesti jetre komplikovane flebitisom i intoksikacijom lekovima u 59. godini. Njegov lik igraće Tom Hollander. Snimanje bi trebalo da počne u Njujorku ove jeseni. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: