C.P. Company x ASICS – Shut up & take my money

18.01.2024.
RECOMMENDED

C.P. Company i japanski Asics su u susret Paris Fashion Week-a lansirali prvu kolaboraciju koja nas je, priznajemo, zatekla spuštenog garda. Iznenađenje je utoliko veće jer je kao baza poslužila sportska silueta popularnih Gel-Quantum 360 patika.

Šta za sada znamo?

Za ljubitelje casual scene, 2024. nije mogla bolje da startuje! Čuveni C.P. Company ušao na sneaker scenu snažno, onako kako i jedino ume. Italijanski brend je za partnera odabrao kompaniju Asics, kojoj predstavljanje definitivno nije potrebno. Tako su New Balance i Stone Island preko noći dobili snažnu konkurenciju i brigu više…

C.P. Company – kralj tkanine

Pionir urbane odeće i inovativnih tkanina je na papiru savršeni partner za Asics. Za prvi čin je odabrana futuristička sportska patika linije Gel-Quantum 360, poznata po vanserijskoj udobnosti koju od 1986. godine potpisuje proverena GEL tehnologija.

ASICS – kralj gela

Informacije se za sada ljubomorno drže u tajnosti ali nema dileme da će Gel-Quantum 360 u VIII izdanju pomeriti granice performansi. Za bazu će Asics koristiti prozračni mrežasti materijal, dok TPU ojačanja preko gornjeg dela pružaju unapređenu strukturu i izdržljivost.

ASICS

Alhemija sportske tehnologije i casual stila 

Iz estetske perspektive C.P. Company x Asics igraju na kartu intenzivne žute boje kojoj će se naknadno pridružiti još jedna, verovatno podjednako ekstravagantna verzija. Logomanija se podrazumeva, pa će prepoznatljivi oblik i napredne materijale će dekorisati i nezaobilazni znak kompanije C.P. Company.Bilo kako bilo, odbrojavanje je već počelo! Kokice su spremne jer će C.P. Company i Asics naše strpljenje testirati do 19. januara, kada ćemo imate više detalja o zvučnoj kolaboraciji.

Ostaje da vidimo da li će nas nokautirati i cena?

Foto: PROMOSaznaj više:
Povezani članci: