Pretraga

Atletski nameštaj je novi trend u dizajnu enterijera i izgleda bolje nego što zamišljate

Atletski nameštaj je novi trend u dizajnu enterijera i izgleda bolje nego što zamišljate

Tekst: BURO.

Atletika i nameštaj zajedno? No way! To smo mislili i mi, dok nismo videli ove komade koji su nas na prvu razuverili. Zaboravljamo na sterilne enterijere i usvajamo ove unikate koji izazivaju uobičajeno.

Atletski nameštaj je novi trend u dizajnu enterijera i izgleda bolje nego što zamišljate (фото 1)
Atletski nameštaj je novi trend u dizajnu enterijera i izgleda bolje nego što zamišljate (фото 2)

Počinjemo od olimpijskog ogledala koje je delo Camille Menard. Ona je vlasnica pariskog studija Agnst Design koja je ovom prilikom izradila multidimenzionalan kućni aksesoar u kom se možete ogledati i... raditi zgibove. Why not?!

Nastavljamo ovu igru sa neobičnim stolicama, jedna nosi ime The 13Desserts chair i delo je Thomasa Defoura. Napravljena je ručno, od ribarske mreže i čelika i podseća na trampolinu. Druga je stolica dizajnerke Axel Chay koja se ovom prilikom inspirisala Mediteranom. Ova lepotica priziva zalaske!

Atletski nameštaj je novi trend u dizajnu enterijera i izgleda bolje nego što zamišljate (фото 3)
Atletski nameštaj je novi trend u dizajnu enterijera i izgleda bolje nego što zamišljate (фото 4)

Ove elemente u jednu celinu povezuje šta drugo do - svetla. Dva belgijska dizajnera koji se zajednički potpisuju kao Muller Van Severen bila su inspirisana vencima i na tom tragu su kreirali ovaj neobičan luster, a njemu se pridužuje otkačena lampa drugog dizajnerskog dua, Marie i Alexandre. I ne, ne možemo da se opredelimo za samo jednog favorita.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor