Pretraga

Crosby Café je upravo otvoren u Parizu, evo zašto ovo mesto mora da se nađe i na vašoj listi

Crosby Café je upravo otvoren u Parizu, evo zašto ovo mesto mora da se nađe i na vašoj listi

Tekst: BURO.

Iza vrata zgrade u pariskoj ulici Franc-Bourgeois na brojevima 35 i 37 sada se nalazi novo trendi mesto. Radi se o novom projektu čuvenog Dover Street Marketa, a u pitanju je multifunkcionalni prostor 3537 u kom će se tokom ovog leta održavati izložbe, koncerti i predavanja. Pre nekoliko dana na istom mestu je počeo sa radom Crosby Café, pop up kafić koji će postojati naredna tri meseca.

Crosby Café je upravo otvoren u Parizu, evo zašto ovo mesto mora da se nađe i na vašoj listi (фото 1)
Crosby Café je upravo otvoren u Parizu, evo zašto ovo mesto mora da se nađe i na vašoj listi (фото 2)

Iza dizajna stoji biro Crosby Studios na čelu sa Harryijem Nurievom, a on je ono što će vas instant privući ka ovom mestu. Radi se o prostoru gde intenzivno-plava dominira i u toj boji su stolovi, stolice i ormarići (stolice i stolove je moguće kupiti), a ostatak prostora je u klasičnom francuskom stilu što stvara interesantan kontrast.

Crosby Café je upravo otvoren u Parizu, evo zašto ovo mesto mora da se nađe i na vašoj listi (фото 3)
Crosby Café je upravo otvoren u Parizu, evo zašto ovo mesto mora da se nađe i na vašoj listi (фото 4)

Sama zgrada Hôtel de Coulanges koja je proglašena za spomenik jer postoji od XVII veka, sada je u potpunosti renovirana. Iako enterijer kafea Crosby na prvi pogled deluje kao savršeno dizajniran izložbeni prostor, plan je da to bude jedno opušteno mesto na kom svako može pronaći inspiraciju ili podeliti svoje kreativne ideje. A čak i da želite da dođete ovde samo na šolju dobre kafe i to je okej jer je u ponudi ona iz kafeterijer Ten Belles, kao i odlična hrana iz Rose Bakery lanca. Bez sumnje, ovo će biti hot spot francuske prestonice. Nemojte propustiti!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor