Pretraga

Da li ste već otkrili predivnu kolekciju brenda Eichholtz? Njihov nameštaj i detalje za kuću možete kupiti i u Beogradu

Da li ste već otkrili predivnu kolekciju brenda Eichholtz? Njihov nameštaj i detalje za kuću možete kupiti i u Beogradu

Tekst: BURO.

Na samom finišu prošle godine Beograd je postao bogatiji za jedno ozbiljno lepo mesto. U Ustaničkoj ulici na broju 125 otvoren je veliki salon holandskog brenda Eichholtz. A kada kažemo „ozbiljno lepo“ mislimo to u punom smislu tih reči. Radi se o modernom showroom-u gde je aktuelna ponuda nameštaja, rasvete i detalja predstavljena kroz ambijentalne celine, kako bi kupci u potpunosti mogli da sagledaju kako izgleda čaroban Eichholtz svet i provere da li mogu da se zamisle u njemu.

Da li ste već otkrili predivnu kolekciju brenda Eichholtz? Njihov nameštaj i detalje za kuću možete kupiti i u Beogradu (фото 1)
Da li ste već otkrili predivnu kolekciju brenda Eichholtz? Njihov nameštaj i detalje za kuću možete kupiti i u Beogradu (фото 2)
Da li ste već otkrili predivnu kolekciju brenda Eichholtz? Njihov nameštaj i detalje za kuću možete kupiti i u Beogradu (фото 3)

Pravim znalcima ovo neobično ime je dobro poznato u svetu dizajna, kao marka od koje se očekuje vrhunski kvalitet u kombinaciji sa neprikosnovenom elegancijom. Sve je počelo kada je Theo Eichholtz, strastveni kolekcionar antikviteta, tokom jedne od tura na kojima je tražio unikatne komade u Aziji naišao na nameštaj u kineskom kolonijalnom stilu. Krenuo je sa uvozom tokom devedesetih godina, a sada kompanija, inspirisana kulturom i atmosferom različitih zemalja, proučava i koristi u proizvodnji svog nameštaja tradicionalne zanatske tehnike obrade materijala, dok njihovi dizajneri stvaraju skladne, stilske i jedinstvene predmete. Radi se o komadima koji su namenjeni onima koji teže pravim i originalnim stvarima, jer se sve izrađuje od materijala kao što su prirodno drvo, koža, tekstil, staklo i čelik.

Da li ste već otkrili predivnu kolekciju brenda Eichholtz? Njihov nameštaj i detalje za kuću možete kupiti i u Beogradu (фото 4)

Ono što odlikuje Eichholtz potpis jeste vrlo fina mera različitih uticaja i balans koji se otkriva već na prvi pogled


Da li ste već otkrili predivnu kolekciju brenda Eichholtz? Njihov nameštaj i detalje za kuću možete kupiti i u Beogradu (фото 5)
Da li ste već otkrili predivnu kolekciju brenda Eichholtz? Njihov nameštaj i detalje za kuću možete kupiti i u Beogradu (фото 6)

Ono što odlikuje Eichholtz potpis jeste vrlo fina mera uticaja i balans koji se otkriva već na prvi pogled. Kako nameštaj, tako i detalji su pomalo ženstveni, mrvu egzotični, taman ozbiljni, dovoljno neobični, definitivno drugačiji i uvek elegantni. Ostvariti dizajnersku alhemiju gde na stotine komada skladno funkcionišu kao skladna celovita kolekcija zaista nije lako, ali njihovi dizajneri su nam pokazali da je to izvodljiva misija.

Da li ste već otkrili predivnu kolekciju brenda Eichholtz? Njihov nameštaj i detalje za kuću možete kupiti i u Beogradu (фото 7)
Da li ste već otkrili predivnu kolekciju brenda Eichholtz? Njihov nameštaj i detalje za kuću možete kupiti i u Beogradu (фото 8)
Da li ste već otkrili predivnu kolekciju brenda Eichholtz? Njihov nameštaj i detalje za kuću možete kupiti i u Beogradu (фото 9)

Radi se o komadima koji su namenjeni onima koji teže pravim i originalnim stvarima, jer se sve izrađuje od materijala kao što su prirodno drvo, koža, tekstil, staklo i čelik


Da li ste već otkrili predivnu kolekciju brenda Eichholtz? Njihov nameštaj i detalje za kuću možete kupiti i u Beogradu (фото 10)
Da li ste već otkrili predivnu kolekciju brenda Eichholtz? Njihov nameštaj i detalje za kuću možete kupiti i u Beogradu (фото 11)

Pored predmeta inspirisanih orijentalnim i kolonijalnim stilovima, u ponudi su i komadi karakteristični za art deko enterijere iz dvadesetih godina XX veka. Tokom godina poslovanja Eichholtz je postao jedan od najpoznatijih veletrgovaca luksuznog, dizajnerskog nameštaja, rasvete i detalja, tako da mogu da se pohvale da su opremili preko 10.000 hotela, restorana, klubova i butika širom sveta.

Da li ste već otkrili predivnu kolekciju brenda Eichholtz? Njihov nameštaj i detalje za kuću možete kupiti i u Beogradu (фото 12)
Da li ste već otkrili predivnu kolekciju brenda Eichholtz? Njihov nameštaj i detalje za kuću možete kupiti i u Beogradu (фото 13)
Da li ste već otkrili predivnu kolekciju brenda Eichholtz? Njihov nameštaj i detalje za kuću možete kupiti i u Beogradu (фото 14)

Zaista vredan dodatak na domaćoj dizajn sceni, a ova marka nam je dostupna zahvaljujući poznatoj kompaniji TREND, koja postoji već tri decenije i važi za jednu od vodećih kompanija u regionu u opremanju enterijera tekstilom. Sada su zaokružili svoju ponudu ponudivši kupcima da u potpunosti opreme svoje prostore kod njih. Ukoliko ste pasionirani ljubitelj lepog, Ustanička 125 je prava adresa za vas. Velike su šanse da ćete upravo tamo pronaći komad nameštaja koji će postati ključan element u vašem domu i dati mu sasvim novu dimenziju.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor