Pretraga

DIY trikovi koji su toliko otkačeni da jedva čekamo da ih isprobamo!

DIY trikovi koji su toliko otkačeni da jedva čekamo da ih isprobamo!

Tekst: BURO.

Da li se nekada zasitite prefinjene i svedene skandinavske estetike? Moramo priznati da ima takvih dana, kada ne želimo da vidimo ništa ni bež, ni jednostavno. I takvim danima idemo u totalnu krajnost. U jednoj od takvih explore epizoda nabasali smo na rad dizajnerke Bridgette Whitney i skliznuli smo u njen svet kao Alisa u zečiju rupu.

DIY trikovi koji su toliko otkačeni da jedva čekamo da ih isprobamo! (фото 1)
DIY trikovi koji su toliko otkačeni da jedva čekamo da ih isprobamo! (фото 2)

Bridgette je definicija maksimaliste i kod nje je zaista glasno na snazi: više je više! I zapravo, nekako nikada nije previše. Pored dizajna enterijera ona je specijalizovana i za slikanje murala i ne propušta priliku da u projektima na kojima radi i tako da svoj pečat praktično ne ostavajajući ni komadić „belog platna“. Iako su njene ideje otkačene i vrlo odvažne, krajnji rezultat je vrlo zabavan. U nekim prostorima u prostori postoje disko kugle, kaktusi, sto sa nogicama u obliku gipsanih labudova, sofa od ratana, aparat za kokice i stoni fudbal i na neki bizaran način sve to funkcioniše zajedno i to više nego dobro!

DIY trikovi koji su toliko otkačeni da jedva čekamo da ih isprobamo! (фото 3)
DIY trikovi koji su toliko otkačeni da jedva čekamo da ih isprobamo! (фото 4)

Zbog svog specifičnog stila, Bridgette je često angažovana da uredi stanove koji su namenjen izdavanju na Airbnb-u, a kako bi svakom dala jedinstveni pečat ona često pribegava DIY trikovima koje zatim deli na svojim Instagram i Tiktok nalozima.

Pa je tako pokazala kako napraviti „Disko telo“ nismo ni znali da bi tako nešto moglo da se nađe u stanu, ali od kad smo odgledali tutorijal razmišljamo se o kupovini neke stare lutke. Takođe, ona je od odbačenog McDonalds znaka za izlaz napravila disko roze kombinaciju. Ali isprobala je i trik sa sunđerom za plivanje i krevetom koji smo vam već predlagali.

DIY trikovi koji su toliko otkačeni da jedva čekamo da ih isprobamo! (фото 5)
DIY trikovi koji su toliko otkačeni da jedva čekamo da ih isprobamo! (фото 6)

Ukoliko vam je potrebno malo inspiracije kako da obojite dosadnu sivu zimu, ovo je prava adresa. Usudite se i rezultati mogu biti vrlo vrlo dobri.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor