Pretraga

Fantastični suncobrani zbog kojih želimo da leto (još) brže dođe!

Fantastični suncobrani zbog kojih želimo da leto (još) brže dođe!

Tekst: BURO.

Suncobran? Najčešće nam je u glavi kao asocijacija neki dosadan, brendiran, gradski, služi da nas zaštiti od upeklog letnjeg sunca, ma štagod. A onda? Onda ugledamo suncobrane koje proizvodi kompanija East London Parasol Company i shvatimo koliko magična može biti ova kategorija. Jednostavno je teško ne zaljubiti se u ova mala remek dela optimizma i zabave! Njihove suncobrane odlikuju jarke boje umešane u upadljive dezene, rese i kristale… Nemoguće je ostati ravnodušan!

Fantastični suncobrani zbog kojih želimo da leto (još) brže dođe! (фото 1)
Fantastični suncobrani zbog kojih želimo da leto (još) brže dođe! (фото 2)

Brend je lansirala Lucy Ferguson 2016. godine, a na tu ideju je došla posle života u Kerali gde je svakodnevno gledala kako se dekorativni suncobrani koriste u sklopu verskih proslava. Kupila je jedan manji i vratila se u istočni London, iako tada još uvek nije shvatala da je na pragu novog biznisa…

Fantastični suncobrani zbog kojih želimo da leto (još) brže dođe! (фото 3)

Danas, ona je na čelu uspešne kompanije koja nudi luksuzne suncobrane koji se ručno izrađuju širom Indije i Indonezije, od taft svile i tekstila iz Radžastana, a zatim se ukrašavaju srebrnim resama. Zvuči kao nešto o čemu smo sanjale kao devojčice, ali zaista su rezultati toga prilično kul. Tokom godina u ponudu je dodala i jastučiće koji se slažu sa dizajnom suncobrana, ali i stolnjake i salvete, a sve se to štampa na najkvalitetnijem pamuku. Zamišljeno je da, ukoliko želite, ispod vašeg suncobrana možete prirediti pravu egzotičnu gozbu u orijentalnom stilu.

Fantastični suncobrani zbog kojih želimo da leto (još) brže dođe! (фото 4)
Fantastični suncobrani zbog kojih želimo da leto (još) brže dođe! (фото 5)
Fantastični suncobrani zbog kojih želimo da leto (još) brže dođe! (фото 6)

Čak i da ste osoba koja naginje minimalizmu i nosi samo crnu odeću morate priznati da ne postoji nešto što ide bolje uz vrištavo sunce od ovih prelepih suncobrana koji već na prvi pogled pozivaju na opuštanje, dokolicu i dobro raspoloženje. Ako leto uskoro ne stigne, razmišljamo da uzmemo neki za dnevnu sobu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor