Pretraga

Gde radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop kancelarija

Gde radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop kancelarija

Tekst: BURO.

Gwyneth Paltrow je ličnost koja izaziva jake i oprečne komentare, i kao glumica i kao preduzetnica, pa čak i dok je bila devojka Brad Pitta. Tokom godina smo se uverili da ona sve to koristi kao pogonsko gorivo kako bi još više uzdigla svoje lifestyle carstvo i sva ta gloženja pretvorila u čist profit. Fair enough.

Gde radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop kancelarija (фото 1)

Danas Goop imperija posluje na nekoliko frontova i zapravo prodaju sve od kašmira do kristala. Zato ne čudi da su se upravo preseili u novu poslovnu zgradu od preko 5.000 kvadrata gde je sada smešteno preko 250 zaposlenih u sistemu. Za novi dizajn odgovoran je biro Rapt Design, a brief je bio da kreiraju prostor koji je multifunkcionalan, sofisticiran i umirujuć. Zapravo, sve suprotno od onoga na šta pomislimo kada kažemo kancelarija. Ovde je postignut efekat „kao kod kuće“.

Gde radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop kancelarija (фото 2)

U zoni gde je recepcija smešten je masivan pult nepravilnog oblika od drveta koji je Rapt dizajnirao, a izradila ga je kompannija Artcrafters iz Los Anđelesa. Ružičasta kružna sofa je tu za sve posetioce koji čekaju, a sve je „ograđeno“ kružnim panelom od metala za koji je bio zadužna kompanija Bayly Art.

Gde radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop kancelarija (фото 3)
Gde radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop kancelarija (фото 4)
Gde radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop kancelarija (фото 5)

Kako ovo nije obična kompanija, ni kancelarije nisu obične. Postoji nekoliko različitih prostora koji su tu kako bi postakli kreativno razmišljanje, uključujući i prostoriju sa Goop proizvodima koja je namenjena VIP i veleprodajnim kupcima i laboratoriju za wellness inovacije. Takođe tu su i dve test kuhinje gde se isprobavaju novi recepti i snimaju se Youtube klipovi u kojima se pojavljuje i sama Gwyneth ali i drugi urednici. Postoje i modni i dizajn odeljak gde se radi na liniji odeće G. Label, kao i studio za snimanje. Pored toga, dizajneri su kreirali i nekoliko zona i kutaka gde zaposleni mogu predahnuti u pauzama od posla i napunuti sopstvene baterije, ali i održati manje sastanke.

Gde radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop kancelarija (фото 6)
Gde radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop kancelarija (фото 7)
Gde radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop kancelarija (фото 8)

A kako izgleda ofis direktorke? Nimalo ekstravagantno, radi se o kancelariji odvojenoj staklenim zidom od ostatka prostora, sa jedinom razlikom od ostalih što ima privatan toalet sa tušem.

Gde radi Gwyneth Paltrow? Pogledajte kako izgleda Goop kancelarija (фото 9)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor