Pretraga

Život kao igra - neka vam ovaj enterijer posluži kao inspiracija

Život kao igra - neka vam ovaj enterijer posluži kao inspiracija

Tekst: BURO.

Da, obožavamo elegantne stanove u kojima dominira krem boja u svim svojim nijansama, ali onda naiđe ovo jesenje vreme i odjednom se predomislimo i želimo da u stan unesemo samo detalje u jarkim bojama neobičnih formi. Srećom, renoviranje nije tako jednostavno kao kupovina nove haljine, pa uspevamo da izgled svog doma držimo pod kontrolom. No, naše Pinterest table rastu i dok pinujemo razmišljamo kako da iskoristimo neke od elemenata na način koji se uklapa uz stil uređenja koji smo odabrali. Danas vam zato predstavljamo jedan stan koji spaja zabavu, boje i neustrašivost. Smele dizajn igre inspirisaće vas da zaigrate hrabrije.

Život kao igra - neka vam ovaj enterijer posluži kao inspiracija (фото 1)
Život kao igra - neka vam ovaj enterijer posluži kao inspiracija (фото 2)

Mike Clear je ilustrator koji je osmislio ovaj neodoljiv šareni svet, u ovom stanu živi sa svojim dečkom Kevinom, dve mačke i gomilom biljaka. Iako na prvi pogled deluje da u ovom prostoru dominiraju boje, zapravo u stanu je upotrebljeno mnogo drveta, sa posebnim naglaskom na retro elemente. Tako je vintage komoda iz nekadašnje kancelarije postala centralni komad dnevnog boravka. Nameštaj je u ovaj stigao na najrazličitije načine, i svaki komad krije dobru priču, tako je par neobičnih custom made stolica kupljen kada je restorana Nihombashi iz Berlina prodavao svoj mobilijar.

Život kao igra - neka vam ovaj enterijer posluži kao inspiracija (фото 3)
Život kao igra - neka vam ovaj enterijer posluži kao inspiracija (фото 4)
Život kao igra - neka vam ovaj enterijer posluži kao inspiracija (фото 5)

U ovoj „zemlji čuda“ istaknuto mesto ima kolekcija dizajn lampi, najpre su kupili Flos „Snoopy“ lampu, zatim su pronašli „Tahiti“ lampu iz 1981. godine koju je osmislio Ettore Sottsass, u kuhinji je ponosno smeštena „Shogun“ lampa sa prepoznatljivim prugicama, dok je njena podna verzija u ćošku dnevne sobe.

Život kao igra - neka vam ovaj enterijer posluži kao inspiracija (фото 6)
Život kao igra - neka vam ovaj enterijer posluži kao inspiracija (фото 7)

Ako ste ikada poželeli da svom domu podarite malo karaktera, smatrajte da je ovo znak koji ste čekali. Neka igre počnu!

Život kao igra - neka vam ovaj enterijer posluži kao inspiracija (фото 8)
Život kao igra - neka vam ovaj enterijer posluži kao inspiracija (фото 9)

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor