Pretraga

Kućna kancelarija blogerke Kristin Jackson je čista inspiracija - pogledajte slike pre i posle

Kućna kancelarija blogerke Kristin Jackson je čista inspiracija - pogledajte slike pre i posle

Tekst: BURO.

Koliko ste puta upotrebili termin kućna kancelarija pre 2020. godine? Verovatno, samo nekoliko puta pri pretraživanju Pinteresta i dok ste u dokolici sklapali idealan enterijer iz snova. A koliko puta ste te dve reči u kombinaciji izgovorili od marta? Verovatno toliko da ste već i sami prilagodili jedan kutak radu od kuće.

Kućna kancelarija blogerke Kristin Jackson je čista inspiracija - pogledajte slike pre i posle (фото 1)
Kućna kancelarija blogerke Kristin Jackson je čista inspiracija - pogledajte slike pre i posle (фото 2)

Iskreno, dopalo nam se da nekim danima ne moramo da jurimo u ofis preko pola grada, da možemo da radimo u pidžami sa činijom ovsenih pahuljica u rukama, bez šminke, sa punđom. Bez small talk-a i loše kafe u ofisu. Zato ćemo se potruditi da tu opciju zadržimo i u budućnosti i to u jednoj fino skockanoj varijanti. Radna soba bi trebalo da bude prostor koji inspiriše na rad i produktivnost jednako koliko i regularna kancelarija. Pronašli smo kućni ofis koji je uredila blogerka Kristin Jackson i koji je čista inspiracija i to bilo da volite klasičan stil enterijera, minimalizam, ili retro uplive... Ova kancelarija je sve to pomalo, ali je pre svega sjajno osmišljen prostor u kome dominira bela boja, mesing i drvo.

Kućna kancelarija blogerke Kristin Jackson je čista inspiracija - pogledajte slike pre i posle (фото 3)
Kućna kancelarija blogerke Kristin Jackson je čista inspiracija - pogledajte slike pre i posle (фото 4)

Krstin je počela sa osmišljavanjem prostora od dva stara ormarića koji su pripadali njenom ocu, radi se o vitrinama za koje je ona odlučila da napravi niše u zidu kako bi se perfektno uklopile i za to je koristila gips. Njih sada koristi kako bi čuvala rekvizite koji su joj neophodni za dekoraciju i snimanja.

Kućna kancelarija blogerke Kristin Jackson je čista inspiracija - pogledajte slike pre i posle (фото 5)
Kućna kancelarija blogerke Kristin Jackson je čista inspiracija - pogledajte slike pre i posle (фото 6)
Kućna kancelarija blogerke Kristin Jackson je čista inspiracija - pogledajte slike pre i posle (фото 7)

Na sredini prostorije smestila je okrugli sto za koji je posebno izradila dugačak stolnjak koji je praktično prekrio ceo sto koji ona sada koristi kao mesto za ostavljanje sitnica, ali i kao prostor gde sklapa nove mood boardove za svoje projekte. Stolnjak je napravila od draperija koje je imala u kući, jer se pri uređenju vodila principom da iskoristi što više od elemenata koje već poseduje. Iznad stola je fantastičan Hudson Valley „Boca“ luster od mesinga koji se savršeno slaže uz zakrivljene ormariće i prati tu temu.

Kućna kancelarija blogerke Kristin Jackson je čista inspiracija - pogledajte slike pre i posle (фото 8)
Kućna kancelarija blogerke Kristin Jackson je čista inspiracija - pogledajte slike pre i posle (фото 9)

Dodala je veliku policu koju je napunila omiljenim knjigama, ali i onim koje su joj neophodne za posao, budući da je sama konstruisala police, u sredini je napravila udubljenje tačnih dimenzija za sto. Umetnine ovde imaju bitnu ulogu budući da su slike, grafike i printovi raspoređeni po zidovima. Tu je i par vintage stolica u kombinaciji metala, španske trske i pliša koje je pronašla na Amazonu. Ostavljamo vas uz foto inspiraciju. Uživajte!

Kućna kancelarija blogerke Kristin Jackson je čista inspiracija - pogledajte slike pre i posle (фото 10)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor