Pretraga

Matilda Goad otkrila je svoju novu kolekciju za Anthropologie i zaljubljeni smo u svaki komad!

Matilda Goad otkrila je svoju novu kolekciju za Anthropologie i zaljubljeni smo u svaki komad!

Tekst: BURO.

Slatko, slađe, najslađe! Baš tako je gradacijski izgledala naša reakcija na kolaboraciju između dizajnerke i kreativne konsultantkinje, Matilde Goad, i Anthropologie brenda. 

Matilda Goad otkrila je svoju novu kolekciju za Anthropologie i zaljubljeni smo u svaki komad! (фото 1)
Matilda Goad otkrila je svoju novu kolekciju za Anthropologie i zaljubljeni smo u svaki komad! (фото 2)

Matildu uvek čuvamo na radaru, pomno pratimo šta radi i koje nove projekte priprema, a ova kraljica dizajna enterijera uvek iskoči sa nekim iznenađenjem. Ovoga puta, u saradnji sa Anthropologie brendom lansirala je kolekciju koja se sastoji od stolica u obliku srca (how cute is that?), inspirisana komadom koji je ugledala na buvljaku u Parizu nekoliko godina unazad, najsanjivijih jastučnica, tepiha i sveća koje planiramo da lansiramo pravo iz korpe za kupovinu u dnevni boravak.

Sve odiše nežnom estetikom, ali upečatljivim detaljima. Matildin razigrani i romantični pristup enterijeru balansira između šarenolikog i klasičnog i podseća na art deko iz 20-ih i 30-ih. Ona uživa u igri mirenja tradicionalnog i modernog, a sve u cilju postizanja onog najposebnijeg osećaja mira kod kuće. Upravo zato se posebno igrala komadima koji se vezuju za kuhinju, budući da se oko trpezarijskog stola suštinski dešava život. Tu je šareni poslužavnik, ručno izrađeno stakleno posuđe i šarmantni set pamučnih salveta.

Matilda Goad otkrila je svoju novu kolekciju za Anthropologie i zaljubljeni smo u svaki komad! (фото 3)
Matilda Goad otkrila je svoju novu kolekciju za Anthropologie i zaljubljeni smo u svaki komad! (фото 4)

Sve je u velikoj meri inspirisano njenim detinjstvom koje je provela u Zapadnom Sussexu, u vikendici iz 18. veka, te ovi komadi u sebi imaju dašak prošlog, pečat sadašnjeg, ali iznad svega - dušu. Celu kolekciju možete pogledati ovde.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor