Pretraga

Možete direktno razgovarati sa najboljim svetskim dizajnerima enterijera. Evo i kako!

Možete direktno razgovarati sa najboljim svetskim dizajnerima enterijera. Evo i kako!

Tekst: BURO.

Svi imamo tu jednu prijateljicu, onu koja se razume u sve, od štemovanja zidova, do lanenih zavesa po pristupačnim cenama. Nju zovemo svaki put kad imamo enterijersku nedoumicu (čak i protiv njene volje) i zajedno tražimo adekvatno rešenje za svaku fazu renoviranja. A šta ako vam kažemo da na speed dial-u možete imati neko od najpoznatijih imena iz sveta dizajna. Stvarno? Najstvarnije.

Možete direktno razgovarati sa najboljim svetskim dizajnerima enterijera. Evo i kako! (фото 1)

The Expert je platforma specijalizovana za spajanje dizajnera sa klijentima putem zakazanih video poziva. Lista dizajnera sa kojima preko njih možete razgovarati je zbilja impresivna. Primera radi, možete zakazati brzinske konsultacije sa Jennom Lyons, da baš tom Jennom. Takođe, postoji opcija bukiranja razgovora sa Instagram superzvezdom u polju dizajna. Jer ko nema sejvovanu kuhinju koju je Athena Calderone osmislila za svoju kuću u Njujorku?! Lično ona vam može pomoći da tako nešto kreirate i za svoj stan.

Možete direktno razgovarati sa najboljim svetskim dizajnerima enterijera. Evo i kako! (фото 2)

Razgovor sa zvezdama očekivano košta, pa ćete za prvu ligu dizajnera morati da izdvojite između 1.500 i 2.000 dolara. Ipak, nisu svi stručnjaci na platformi toliko skupi, honorari kreću od 150 dolara naviše. Možete sami istražiti sa kim vas sve The Expert može spojiti, sigurno ćete među projektima dizajnera pronaći mnoge slike prostora koje ste i sami sačuvali u svojim mood board-ovima.

Možete direktno razgovarati sa najboljim svetskim dizajnerima enterijera. Evo i kako! (фото 3)

Ono što je sjajno jeste činjenica da možete pretražiti sve preko fotografija i uvideti kakav je čiji stil i da li to odgovara viziji koju imate za svoj prostor. Bilo da volite savremeni dizajn, rustične elemente, ili art prostore, The Expert ima spreman odgovor u vidu arhitekte koji suvereno vlada tim pravcem.

Možete direktno razgovarati sa najboljim svetskim dizajnerima enterijera. Evo i kako! (фото 4)

Naravno, ne morate pričati samo o konkretnom projektu opremanja, mnogi od velikih dizajnera spremni su da razgovaraju o karijeri sa mlađim kolegama kojima je potreban savet gde da krenu dalje. Budući da se radi o Zoom pozivima uživo, možete im pokazati prostor, poslati slike inspiracije, skrenuti pažnju na nedumice, zaista možete bukirano vreme iskoristiti kako vi želite. Postoji i Concierge usluga putem koje će vam poslati linkove za nameštaj, takanine, tapete, ili rasvetu o kojima ste pričali na Zoom pozivu. Između ostalih u ovaj startap uložila je i Gwyneth Paltrow, a već se nekoliko puta pokazalo da ona ima savršen poslovni njuh.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor