Pretraga

Naši omiljeni kreativci izdaju fantastične knjige ove sezone, dodajte ih na listu

Naši omiljeni kreativci izdaju fantastične knjige ove sezone, dodajte ih na listu

Tekst: BURO.

Stigli smo u sezonu ušuškavanja, došlo je vreme da nadoknadimo gradivo, sve one filmove i serije koje smo propustili dok smo se družili od jutra do sutra i putovali čim se za to ukazala i najmanja prilika. Jesen je doba za uzemljenje, da se smirimo i lagano pokrenemo kreativne sokove koji su mirovali. Zato odmah dodajemo na must read listu knjige naših omiljenih kreativaca koje će u knjižare stići tokom narednih par meseci. Magična reč? Pre-order.

Arranging Things

Naši omiljeni kreativci izdaju fantastične knjige ove sezone, dodajte ih na listu (фото 1)
Naši omiljeni kreativci izdaju fantastične knjige ove sezone, dodajte ih na listu (фото 2)
Naši omiljeni kreativci izdaju fantastične knjige ove sezone, dodajte ih na listu (фото 3)

Colin King je jedan od onih mađioničara koji od naizgled običnih prostorija ume da napravi enterijersku bajku. On se nalazi na našoj follow listi i zaista gledamo njegove fotografije i snimke, jer Colin rado deli jednostavne trike zahvaljujući kojima svaki dom može da izgleda šik. Čak i da do sada niste dublje zaronili u njegov svet, sigurno ste se susreli sa njegovim radom, jer upravo on stoji iza nekih od najlepših Zara Home kampanja. On se odlučio, zajedno sa izdavačkom kućom Rizzoli, da svoje znanje ukoriči i ponudi ga svima koji su zainteresovani da uče o stajlingu enterijera. Knjiga „Arranging Thiings“ će imati svoju premijeru u martu 2023. godine. Šta da vam kažemo, jedva čekamo!

An American in Provence

Naši omiljeni kreativci izdaju fantastične knjige ove sezone, dodajte ih na listu (фото 4)
Naši omiljeni kreativci izdaju fantastične knjige ove sezone, dodajte ih na listu (фото 5)
Naši omiljeni kreativci izdaju fantastične knjige ove sezone, dodajte ih na listu (фото 6)

Jamie Back je poželela da provede jednu godinu u Provansi kako bi se odmorila od ubitačnog njujorškog tempa. I evo nas, nekoliko godina kasnije ona sa partnerom i ćerkom i dalje živi u šarmantnom provansalskom seocetu, a dani modne fotografije su iza nje. Ipak, to ne znači da ne produbljuje svoje fotografske veštine, Jamie se preorijentisala na snene portrete (pre svega autoportrete) i svakodnevno ređa kadrove zbog kojih verujemo da je na svetu još uvek ostalo lepote. Knjiga koja u knjižare stiže 8. novembra je delom memoar, delom putopis, ali i zbirka recepata. Radi se o jedinstvenoj kombinaciji, baš kakva je i sama Jamie. Must have!

How to Live with Objects

Naši omiljeni kreativci izdaju fantastične knjige ove sezone, dodajte ih na listu (фото 7)
Naši omiljeni kreativci izdaju fantastične knjige ove sezone, dodajte ih na listu (фото 8)
Naši omiljeni kreativci izdaju fantastične knjige ove sezone, dodajte ih na listu (фото 9)

Sajt Sight Unseen je jedan od onih gde pronalazimo uvek sveže informacije iz sveta dizajna i enterijera i koji donosi poseban ugao posmatranja koji kombinuje umetnost i primenjeno znanje. Urednice sajta Monica Khemsurov i Jill Singer zajedničkim snagama složili su knjigu-udžbenik čiji je cilj da čitoacima ponude vodič za anti-dekorisanje. Kako kažu ideja je da ljude inspirišu da se okruže predmetima koji u njima bude sreću i radost. One na 320 strana otkrivaju šta jedan komad nameštaja čini poželjnim i kako oni mogu uticati na naš život. Datum izlaska iz štampe je 15. novembar. Knjigu „How to Live With Objects“ u ruke, a zatim se lagano bacamo na malo renoviranje doma.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor