Pretraga

Neka vam praznične kampanje posluže kao inspiracija za dekorisanje doma

Neka vam praznične kampanje posluže kao inspiracija za dekorisanje doma

Tekst: BURO.

Dekorisanje je zabavna aktivnost, ali može preći u svoj opozit. Veoma je moguće da krenete u radnju sa namerom da kupite nekoliko ukrasa za dom, a kući se vratite sa silnim trakama, šljokicama i pevajućim Deda Mrazovima. Ne osuđujemo, svima nam se to desilo. Hektična atmosfera prodavnica pred praznike od svih nas čini neuračunljive ljude koji ozbiljno pomisle da im je potrebna nova kutija lampica sa 7 metara kabla i ogromne mašne sa štrasom. Pa, desi se.

Da biste tu epizodu zaobišli ove godine pozvaćemo se na one najbolje, velike brendove koji se bave dizajnom i prodajom nameštaja i detalja za kuću. Oni mesecima pripremaju nove proizvode, ali i perfektno stilizovane kampanje koje će ih pratiti. Proučite kako stilisti zapravo dobijaju taj look ušuškane kućice gde se ništa loše ne može dogoditi. Mi smo izdvojili naše favorite.

Ako želite klasične praznike...

Neka vam praznične kampanje posluže kao inspiracija za dekorisanje doma (фото 1)
Neka vam praznične kampanje posluže kao inspiracija za dekorisanje doma (фото 2)

Baš onako kao iz filmova? Raskošno, bogato i elegantno. Pa, što da ne! S tim stilom nema mnogo lutanja, birajte one predemete koji su jasna asocijacija na praznike, ali čiji je dizajn sveden, i ključno je da je taj dizajn preživeo test vremena. Proverene vrednosti su sa razlogom baš to. Neka vas inspirše kampanja američkog brenda Lulu and Georgia, sve je vrlo decentno, a ako obratite pažnju shvatićete da je dosta ukrasa i prirodno – što je sjajan trik kako da učinite da vaša dekoracija izgleda privlačno.

Ako želite praznike kao ispale sa skandinavskih blogova

Neka vam praznične kampanje posluže kao inspiracija za dekorisanje doma (фото 6)
Neka vam praznične kampanje posluže kao inspiracija za dekorisanje doma (фото 7)

Minimalizam u svom najboljem izdanju jeste izbor sa kojim nema greške. Ono što je tu ključno jeste izbor finih, kvalitetnih, pretežno prirodnih materijala. Pošto je igra sa bojama isključena ostaje nam ona sa teksturama: lan uz drvo, nasuprot njima rezbareno staklo, ali i mesing. Kako biste shvatili koja je tačna formula za kombinatoriku ove vrste proverite kako izgleda božićna kampanja brenda koji obožavamo – Ferm Living.

Ako želite tradicionalne praznike

Neka vam praznične kampanje posluže kao inspiracija za dekorisanje doma (фото 11)
Neka vam praznične kampanje posluže kao inspiracija za dekorisanje doma (фото 12)

Znamo sve, svi smo se uželeli onog „nekada“ vremena, nostalgični smo i prisećamo se tih nekih proslava iz detinjstva. Bez modernih elemenata i neobičnih boja. Samo karirano, samo crveno i može zlatno. Praznici sa Hallmark razglednice. Umeli smo da se šalimo sa tim konceptom i sada se gorko kajemo, želimo celu tu magičnu epizodu. I pronašli smo nešto baš na tom tragu u kampanji Zara Home brenda. Kad pogledate slike poželećete da se odmah ušuškate negde, a odjednom kao da je zamirisao cimet. Da li je?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor