Pretraga

Ona je kraljica svedenih outfita, a njen dom je jednako kul!

Ona je kraljica svedenih outfita, a njen dom je jednako kul!

Tekst: BURO.

Ako često dolazite na čašicu dobrih tema i razgovora na BURO, sasvim sigurno ste videli kombinacije Anouk Yve. Naš tim je upisan u njen fan klub, a osvojila nas je polako, bez frke, postojano i stabilno. Jer njen stil je upravo takav, ona nikada ne luta u svom modnom izrazu, a uvek izgleda besprekorno. Bilo da nosi Chanel ili Bershka komade (a neretko kombinuje dizajnerske i high street detalje) Anouk uspeva da iznese kombinaciju sa maksimalnim brojem stilskih poena. I to čini sa lakoćom, između jurcanja sa decom i putovanja sa porodicom. Ona je kao naša kul online drugarica kojoj se obraćemo kada zabagujemo sa svakodnevnim kombinacijama za posao i grad. I naravno da je kuća u kojoj živi uređena po sličnim stilskim postulatima.

Ona je kraljica svedenih outfita, a njen dom je jednako kul! (фото 1)
Ona je kraljica svedenih outfita, a njen dom je jednako kul! (фото 2)
Ona je kraljica svedenih outfita, a njen dom je jednako kul! (фото 3)

Ona se najčešće slika u kući sa tripodom, između dnevnih obaveza. Pa tako oni koji je već dugo prate prepoznaju ogledalo u predsoblju i drvenu komodu u dnevnoj sobi. A u poslednje vreme počela je da deli više detalja enterijera i jasno je se radi o svedenom prostoru, gde je neutralna paleta dominantna uz tek pokoji upečatljiv detalj.

Ona je kraljica svedenih outfita, a njen dom je jednako kul! (фото 4)
Ona je kraljica svedenih outfita, a njen dom je jednako kul! (фото 5)
Ona je kraljica svedenih outfita, a njen dom je jednako kul! (фото 6)

Neki delovi su funkcionalni i moderno operemljeni, kao što je kuhinja u crnoj boji sa mermernim ostrvom. Dok su zone u kojima se provodi najviše vremena uređene opušteno i tu je udoban nameštaj i komadi organskog izgleda, kao što je coffee table stočić u dnevnoj sobi. Radi se o stočiću „D13“ brenda Studio Yen u čijem osmišljavanju je učestovala sama influenserka i stiilstkinja inspirisana Dolomenom u Holandiji koji se nalazi u blizini njenog rodnog mesta. Pored toga, tu je i sofa presvučena belim bukleom i lakovana komoda retro izgleda.

Ona je kraljica svedenih outfita, a njen dom je jednako kul! (фото 7)
Ona je kraljica svedenih outfita, a njen dom je jednako kul! (фото 8)
Ona je kraljica svedenih outfita, a njen dom je jednako kul! (фото 9)

Čak je i u glavnom kupatilu kada čiji oblik podseća na oblutak iz prirode, što je i najveća inspiracija za Anouk. Ona se bavi i izradom keramike, pa su vaze i ukrasi nepravilnih oblika raspoređeni po kući i „prave društvo“ knjige o dizajnu i umetnosti koje koristi za inspiraciju u svakom segmentu života, pa i u enterijeru. Mir i neupadljiva rešenja koja privlače pažnju svojom neopterećenošću jesu u temelju njenog stila i to je nešto što želimo da naučimo i usvojimo.

Ona je kraljica svedenih outfita, a njen dom je jednako kul! (фото 10)
Ona je kraljica svedenih outfita, a njen dom je jednako kul! (фото 11)
Ona je kraljica svedenih outfita, a njen dom je jednako kul! (фото 12)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor