Pretraga

Ovaj otkačeni stočić će oplemeniti svaki prostor, želimo ga u svim bojama!

Ovaj otkačeni stočić će oplemeniti svaki prostor, želimo ga u svim bojama!

Tekst: BURO.

Ako ste slični nama, na renoviranje celog stana pomišljate najmanje jednom tokom svakog sata. Zaista je teško biti zaljubljen u dizajn i držati se jednog stilskog pravca. Treba se obavezati i godinama imati voljene predmete u životnom prostoru, zatu tu nema previše mesta  za nepromišljene, spontane kupovine. Biranje nameštaja je ozbiljan zadatak i potrebno je sebi dopustiti malo vremena za izbor. Ipak, postoje manji komadi sa kojima sebi možete dati oduška i kroz njih unositi novine u svoj prostor. Pomoćni stočići su idealni za tu misiju, u sekundi mogu udahnuti svežinu u svaku sobu.

Ovaj otkačeni stočić će oplemeniti svaki prostor, želimo ga u svim bojama! (фото 1)
Ovaj otkačeni stočić će oplemeniti svaki prostor, želimo ga u svim bojama! (фото 2)

Pronašli smo jedan koji nam deluje da bi se zgodno uklopio u svaki stil uređenja (da, čak i u minimalno dizajniranje enterijere), radi se o stočiću “Screw table” malog brenda Folie Chambre. Stiže u dve varijante, u natur drvetu i u visokom sjaju u 5 nijansi. Dizajn je inspirisan Francuskom u XIX veku, a stočići su visine 55 i širine 38 centimetara.

Ovaj otkačeni stočić će oplemeniti svaki prostor, želimo ga u svim bojama! (фото 3)

Folie Chambre je jorkširski dizajn studio iza kog stoji Natalie Tillison. Ona je istražujući istorijski kontekst koji okružuje dizajn pokrenula brend koji je fokusiran na izradu modernih komada nameštaja uz korišćenje tradicionalnih metoda. Natalie je po struci istoričarka i njena misija je da sačuva zanatske tehnike nudeći kupcima dekorativne komade koji već na prvi pogled prizivaju radost. Pored kolekcije koju je dizajnirala u ponudi ima i antikne komade koje svake nedelje dodaje u ponudu.

Ovaj otkačeni stočić će oplemeniti svaki prostor, želimo ga u svim bojama! (фото 4)
Ovaj otkačeni stočić će oplemeniti svaki prostor, želimo ga u svim bojama! (фото 5)

"Screw table" je kao stvoren da bude u ćošku dnevne sobe, tik uz sofu, kao počasno mesto za knjigu koju trenutno čitate, ali i za šolju hladne kafe. Jedino je teška misija, za koju boju se odlučiti!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor