Pretraga

Peggy Gou živi u stanu u Berlinu koji je definicija reči kul

Peggy Gou živi u stanu u Berlinu koji je definicija reči kul

Tekst: BURO.

Iskreno, ništa manje nismo ni od očekivali od DJ-ice čije melodije nas uvek pokreću na đuskanje, zabavu, ali i melanholiju i maštu. Peggy nepogrešivo ume da ubode specifično raspoloženje koje nas obuzima i pretvori ga u ritam koji vozi naš um, sve dok ne stignemo do čistine i dobijemo novu perspektivu o svetu. Tako je i njen stan čudesan prostor koji kombinuje mnoštvo uticaja, detalja, boja i tekstura u jedan autentičan prosto, gde Peggy dobija svoje najbolje ideje.

Peggy Gou živi u stanu u Berlinu koji je definicija reči kul (фото 1)
Peggy Gou živi u stanu u Berlinu koji je definicija reči kul (фото 2)
Peggy Gou živi u stanu u Berlinu koji je definicija reči kul (фото 3)
Peggy Gou živi u stanu u Berlinu koji je definicija reči kul (фото 4)
Peggy Gou živi u stanu u Berlinu koji je definicija reči kul (фото 5)

U dnevnoj sobi domira velika sofa nepravilnog oblika koja je dizajn parisokg brenda Pierre Augustin Rose. Uz nju tu je fantastičan šareni coffee table sto holandskog dizajnera Dirk Vander Kooij koji isključivo radi sa recikliranom plastikom. I nije samo nameštaj ono što privlači pažnju, prostor je ispunjen brižljivo odabranom kolekcijom savremene umetnosti. Tu je svetlosna zidna skulptura “You Are My Burning Light” umetnika Wonwoo Leea. Na Johannes Grune polici od poda do plafona je nekoliko KAWS kreacija, Flos Snoopy lampak, kao i umetnički rad iz dva dela ilustratora iz Barselone Joana Cornellà Vázqueza.

Peggy Gou živi u stanu u Berlinu koji je definicija reči kul (фото 6)
Peggy Gou živi u stanu u Berlinu koji je definicija reči kul (фото 7)

Ovaj stan istovremeno ima retro vajb i futurističku atmosferu, spajanje različitosti tu je dovedeno do same perfekcije. Jer sve boje, materijali i detalji tvore izbalansiranu kompoziciju za odmor i prikupljanje kreativne energije koja je potrebna ovoj mladoj muzičarki. Ostavljamo vas sa ovom riznicom dizajn ideja koja će vas sigurno inspirisati da dodate malo jarkih boja u svoj prostor. Kao što vidite taj rizik može se višestruko isplatiti!

Peggy Gou živi u stanu u Berlinu koji je definicija reči kul (фото 8)
Peggy Gou živi u stanu u Berlinu koji je definicija reči kul (фото 9)
Peggy Gou živi u stanu u Berlinu koji je definicija reči kul (фото 10)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor