Pretraga

Posetite Abask, ultimativnu web destinaciju za ljubitelje zanatstva i dizajna

Posetite Abask, ultimativnu web destinaciju za ljubitelje zanatstva i dizajna

Tekst: BURO.

Abask je ultimativna online destinacija za ljubitelje ručni izrađenih dizajnerskih unikata koji dolaze iz 165 zemalja. Tu smo! I vodimo vas na turu.

Posetite Abask, ultimativnu web destinaciju za ljubitelje zanatstva i dizajna (фото 1)
Posetite Abask, ultimativnu web destinaciju za ljubitelje zanatstva i dizajna (фото 2)

Abask su kreirali Nicolas Pickaerts i Tom Chapman kako bi oživeli zanatske tehnike i suprotstavili se jednoličnoj ponudi kada je dizajn enterijera u pitanju. Njihova vodilja je citat Charlesa Eamesa - "Detalji nisu detalji, oni čine dizajn." Ova online platforma za kupovinu podeljena je po prostorijama i različitim stilovima radi lakšeg pristupa. Odabrani stilovi pokrivaju teme modernizma, klasike, minimalizma i boema, a početno lansiranje obuhvata četiri sobe: trpezarija, radna soba, igraonica i bar.

Posetite Abask, ultimativnu web destinaciju za ljubitelje zanatstva i dizajna (фото 3)
Posetite Abask, ultimativnu web destinaciju za ljubitelje zanatstva i dizajna (фото 4)

Jedinstvena mešavina etabliranih dizajnera i lokalnih proizvođača sa slojem vintage kolekcionarskih predmeta je ono što čini Abask posebnim. Za bogatu kolekciju koja broji preko dve hiljade predmeta bilo je potrebno uložiti devet meseci putovanja svetom i rada sa stručnjacima kako bi kurirali i nabavili lokalno sa destinacija širom sveta.

Posetite Abask, ultimativnu web destinaciju za ljubitelje zanatstva i dizajna (фото 5)
Posetite Abask, ultimativnu web destinaciju za ljubitelje zanatstva i dizajna (фото 6)

Plan je da ovaj virtuelni prostor nastavi da se širi i da se na svakih osam nedelja otvori jedna nova soba; soba cveća i umetnička prostorija biće dodati u narednim mesecima i već nam se čini da ćemo upravo tu provesti najviše vremena.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor