Pretraga

Projekat renoviranje: Ova kuhinja je definicija reči kul

Projekat renoviranje: Ova kuhinja je definicija reči kul

Tekst: BURO.

Bri Emery pripada onoj OG generaciji blogerki, ona je sa još nekoliko devojaka postavila temelje svega onoga što danas nazivamo svetom influensa. Pre svega njen fokus je na dizajnu i lajfstajl temama, a kako su godine prolazile sve je više bila zainteresovana za kuvanje, koje joj, kako kaže, smanjuje nakupljenju anksioznost. Pa ne čudi da je u novoj kući kuhinja dobila totalni makeover u pravom Emery stilu.

Projekat renoviranje: Ova kuhinja je definicija reči kul (фото 1)
Projekat renoviranje: Ova kuhinja je definicija reči kul (фото 2)

Bri je napustila Los Anđeles kada je u jednoj home swap epizodi shvatila koliko joj prija život bliži prirodi u unutrašnjosti. Ona i muž kupili su kuću na samom obodu šume, sve sa potokom koji prolazi kroz imanje. Njihova prethodna kuća u LA-u bila je svetla i prozračna, a ovog puta su se odlučili za dizajn koji je više ušuškan i retro. Dominira drvo, krzno i koža, vajb je najsličniji planinskoj kućici iz sedamdesetih godina.

Projekat renoviranje: Ova kuhinja je definicija reči kul (фото 3)
Projekat renoviranje: Ova kuhinja je definicija reči kul (фото 4)

Zato je kuhinja doživela gala renoviranje i zaista se radi enterijeru koji je različit od svega (posebno onog što gledamo na društvenim mrežama). Bri je ovaj projekat izvela u saradnji sa dizajnerkom Heather Ann Spaulding. Ona je dizajn opisala kao nostalgični optimizam gde se preklapaju razigrani oblici uz dozu Memphis stila.

Projekat renoviranje: Ova kuhinja je definicija reči kul (фото 5)

Najviše pažnje privlači custom made kuhinjski ormarić koji izgleda kao da je ispao iz neke dečije fantazije u kombinaciji mint i crveno-bele. Kombinacija se ponavlja svuda, pa su tako tu i cementne pločice u istoj temi. Lusteri i barske stolice takođe prate temu svojim retro oblikom. Zaista, ovde ništa nije prepušteno slučaju, a finalni rezultat deluje nehajno i jednostavno. Savršeno!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor