Pretraga

Raspoloženi smo za ples! I vas će na to inspirisati ove otkačene disko figure

Raspoloženi smo za ples! I vas će na to inspirisati ove otkačene disko figure

Tekst: BURO.

Ponekad nam je stvarno potrebna stara dobra disko terapija, da navučemo cipele za ples i neustrašivo osvojimo podijum. Da se vrtimo u krug ispod strob svetala i da se sitna svetla sa disko kugli odbijaju o nas. Nažalost, nemamo uvek vremena i živaca da se tiskamo sa masom klabera i ostajemo do jutra u gradu. No, sada postoji rešenje i za one koji žele u klabing, ali bez stvarnog odlaska u klub (znamo, mi smo zaista komplikovana generacija). Naime, disko kugle se sada useljavaju u naše domove, doduše u malo izmenjenoj formi.

Raspoloženi smo za ples! I vas će na to inspirisati ove otkačene disko figure (фото 1)
Raspoloženi smo za ples! I vas će na to inspirisati ove otkačene disko figure (фото 2)
Raspoloženi smo za ples! I vas će na to inspirisati ove otkačene disko figure (фото 3)

Mali dizajneri kao što je to Sofiest Designs iz San Franciska istražuju mogućnosti minijaturnih pločica od ogledala. Da disco ball je možda najpoznatija figura, ali sada sve može biti disko! Od trešnjica, sve do buckastih pečurki. Smisao svega? I nije prevelik, ali ovi dekorativni predmeti nas teraju da se blesavo nasmejemo svaki put kada ih pogledamo, pa je to nekako dovoljno.

Raspoloženi smo za ples! I vas će na to inspirisati ove otkačene disko figure (фото 4)
Raspoloženi smo za ples! I vas će na to inspirisati ove otkačene disko figure (фото 5)
Raspoloženi smo za ples! I vas će na to inspirisati ove otkačene disko figure (фото 6)

Recimo to ovako, kada nastupi golden hour i sunce krene da đuska po vašem stanu, „zaplesaće“ i pečurke, bundeve, jagode, čizme i svemirski brodovi. I to je samo deo oblika u kojima Sofiest Design nudi dekorativne figurice, svakako najzanimljivija je opcija custom made dizajna koji je pravi izazov za maštovite. No, zadatak nije tako lak, budući da u ponudi postoje i disko ananas i disko martini, ali i disko raketa.

Raspoloženi smo za ples! I vas će na to inspirisati ove otkačene disko figure (фото 7)
Raspoloženi smo za ples! I vas će na to inspirisati ove otkačene disko figure (фото 8)
Raspoloženi smo za ples! I vas će na to inspirisati ove otkačene disko figure (фото 9)

Veselo, otkačeno i veoma „kako smo do sada živeli bez toga“! Cene figurica kreću od 40 dolara, a one najveće postižu cenu i od 240 dolara. Mi već vidimo trešnjice na kancelarijskom stolu. Ukoliko ste se zaljubili u Tchotchke pravac u dizajnu, ovo su detalji kao stvoreni za vašu ukrasnu policu. Pažnja, poželećete da odvrnete muziku i plešete u disko ritmu – mi vas skroz podržavamo u tome.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor