Pretraga

Zavirite prvi u novu radnju modne kuće Mona u šoping centru Ušće

Zavirite prvi u novu radnju modne kuće Mona u šoping centru Ušće

Izgleda savršeno!

Tekst: BURO.


Foto: Monika Pavlović

U trenutku kada je modna kuća Mona napunila 30 godina krenuli su u novom pravcu, i to ne kada se radi o modnom dizajnu, već kada je reč o dizajnu enterijera. Brend koji nas je navikao da u njihove radnje ulazimo po trendi komade za posebne prilike i sjajnu kožnu galanteriju sada želi da se u tim radnjama osećamo još bolje!

Zavirite prvi u novu radnju modne kuće Mona u šoping centru Ušće (фото 1)

Prva radnja po postulatima novog koncepta je otvorena na prizemlju šoping centra Ušće, i moramo priznati - mi smo oduševljeni! Radi se o prostoru u kome će se prodavati Mona ženska kolekcija i modni detalji i koji pruža kompletno uživanje u kupovini u jednom inovativnom i elegantnom okruženju. Prve asocijacije su: elegantno, ženstveno i blistavo!

Zavirite prvi u novu radnju modne kuće Mona u šoping centru Ušće (фото 2)
Zavirite prvi u novu radnju modne kuće Mona u šoping centru Ušće (фото 3)

Za projekat je bio zadužen domaći biro Atelier 01, sa arhitektkinjom Sanjom Tipura Razanicom na čelu. Sanja često ističe da je veliki ljubitelj mode i njena strast prema toj industriji se jasno oseća u dizajnu.

Zavirite prvi u novu radnju modne kuće Mona u šoping centru Ušće (фото 4)

Dominira bela boja kao osnov, a pametnom igrom svetlih tonova stvorena je iluzija da je radnja veća nego što jeste. Čim se uđe tu je centralno pozicioniran štender na kome će biti izloženi najnoviji modeli, dok su dužinom svih zidova kombinovani štenderi u boji starog zlata i bele minimalne police za izlaganje aksesoara.

Zavirite prvi u novu radnju modne kuće Mona u šoping centru Ušće (фото 5)
Zavirite prvi u novu radnju modne kuće Mona u šoping centru Ušće (фото 6)

Kako bi malo razigrali sve, arhitekte su se odlučile za neočekivane elemente koji su se savršeno uklopili, poput stilizovanih metalnih polica koje „izviru“ iz plafona, takođe odlično su iskoristili ogledala koja ovde jesu funkcionalan element, ali i dekor. Prodajni pult je sveden, a iznad njega je postavljen moderan luster u minimalističkom stilu. Što se rasvete tiče vodilo se računa da kupcima bude prijatno i da ambijentalno svetlo radi za njih.

Zavirite prvi u novu radnju modne kuće Mona u šoping centru Ušće (фото 7)

Kabina, mesto gde se donose sve te bitne odluke, je zapravo pravi devojački budoar. Zaklonjena je teškim plišanim zavesama i nudi dovoljno privatnosti da možete fino da razmislite o svakom komadu koji vam se dopada.

Zavirite prvi u novu radnju modne kuće Mona u šoping centru Ušće (фото 8)
Zavirite prvi u novu radnju modne kuće Mona u šoping centru Ušće (фото 9)

Da prostor ne bi delovao hladno tu je nekoliko velikih ugrađenih saksija u kojima su palme koje daju živost. Kako moto biroa Atelier 01 glasi „We Design Stories“ jasno je da su ovde želeli da postignu da kupci ne dolaze samo po odeću, već je napravljeno mesto gde možete svratiti tokom šetnje, istražiti nove modele, inspirisati se i pregledati nove trendove.

Zavirite prvi u novu radnju modne kuće Mona u šoping centru Ušće (фото 10)

Obavezno proverite kako izgleda nova Mona radnja, a mi ćemo nastaviti sa uživanjem da pratimo stilske igre naše najuspešnije modne kuće.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar