Pretraga

A Better Source je sajt na kome ćete moći da naučite više o dizajnu i održivosti – bukmarkujte ga odmah

A Better Source je sajt na kome ćete moći da naučite više o dizajnu i održivosti – bukmarkujte ga odmah

Tekst: BURO.


Foto: Sarah Natsumi Moore

Često vam predstavljamo zabavne koncepte, neobične proizvode, inovativne stvari, ali danas vam donosimo vest o jednom sajtu koji je sve to, a pritom smo zaista srećni što postoji. A Better Source je online mesto čija je jedina misija da pomogne dizajnerima i malim biznisima da posluju odgovornije. Jedan od ključnih delova sajta jeste baza koja sadrži spisak kompanija koje se bave pakovanjem, štampanjem, brendingom, a koje u središte svog poslovanja stavljaju održivost i brigu o planeti.

A Better Source je sajt na kome ćete moći da naučite više o dizajnu i održivosti – bukmarkujte ga odmah (фото 1)

Čak i da vama u ovom trenutku nisu potrebne te informacije, lepo je znati da uvek možete da prosledite link svakome kome bi mogao pomoći. Iza ovog koncepta stoji agencija Citron Studio uz pomoć volontera i donacija građana koje se usmeravaju na istraživanje tržišta i kreiranje sadržaja na samom sajtu.

A Better Source je sajt na kome ćete moći da naučite više o dizajnu i održivosti – bukmarkujte ga odmah (фото 2)

Pored direktorijuma koji će rasti kako se budu dodavali novi proizvođači koji nude održiva pakovanja, tu je i „Learning Center“ sekcija sa resursima za edukciju na tu temu. Ovaj sajt je namenjen svima koji osećaju potrebu da samostalno rade na boljitku planete, umesto da čekaju da se u tom smeru pokrenu vlade i državne insitucije.

A Better Source je sajt na kome ćete moći da naučite više o dizajnu i održivosti – bukmarkujte ga odmah (фото 3)

Čak i ako ste samo radoznali posmatrač iskoristite priliku da se šire informišete o alternativama u dizajnu i proizvodnji.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar