Pretraga

Aimee Song x Etsy kolaboracija je ostvarenje letnjih snova

Aimee Song x Etsy kolaboracija je ostvarenje letnjih snova

Tekst: BURO.

Aimee Song, arhitektinja, modna blogerka i dizajnerka, neko je čiji rad pratimo godinama unazad. Obožavali smo njenu modnu i kolekciju nakita Song of Style, a sada vam donosimo najsvežiju kolaboraciju sa njenim potpisom koja nas je podsetila zašto je ime o kome i dalje vredi pisati.

U pitanju je Aimee Song x Etsy kolaboracija ručno izrađenih kućnih dodataka koja sadrži jastuke, lampe, stolove, šolje, sveće i dečje dodatke. Budući da je Aimee diplomirala arhitekturu i da je dizajn njena velika pasija, saradnja kao i krajnji rezultat odišu čistom prirodnošću. To se očitava i u činjenici da svaki komad iz kolekcije nosi naziv "prava kolaboracija". 

Ono što je Aimee želela da postigne ovom kolekcijom jeste da u domove unese umirujuću prirodu eksterijera, tako da se ta energija može usvojiti u svim životnim prostorima. Ono što je za nju takođe bilo važno jeste da angažuje dizajnere i umetnike iz celog sveta, pa je tako lampu kreirao dizajnerski studio Hannah Simpson sa sedištem u Velikoj Britaniji, sto stiže iz holandskog AOAO Lab-a, dok je dečja prostirka ručno izrađena od strane ukrajinskog Omoloka.

Sveće raspršuju zemljane note žalfije, ruzmarina, smrče i tikovine, a čitava kolekcija tvori osećaj intimnosti i smirenosti. Ako ste u potrazi za kućnim priključcima leta, na ovoj adresi ćete pronaći i više od toga, budući da je reč o vanvremenskoj kolekciji.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor