Pretraga

Stolice sa Bottega revije o kojima su svi pričali sada se mogu kupiti

Stolice sa Bottega revije o kojima su svi pričali sada se mogu kupiti

Tekst: BURO.

Da li se sećate Bottega Veneta revije sa Milanske nedelje mode? Ako je odgovor potvrdan, odna se sigurno sećate i šarenog univerzuma u koji je show pretvoren uz pomoć stolica koje je dizajnirao Gaetano Pesce. One su sada dostupne za kupovinu!

Stolice sa Bottega revije o kojima su svi pričali sada se mogu kupiti (фото 1)

Četiristo originalnih stolica koje je kreirao italijanski dizajner, mesecima nakon revije, i dalje su glavna tema. „Ovaj prostor je omaž raznolikosti“, izjavio je Gaetano ranije povodom svog dizajna za poznatu modnu kuću. „Radi se o ljudskim bićima; svi smo različiti. Svi smo različiti i to je naš definitivni kvalitet - inače smo samo kopija. Svi smo mi originali i ovo je jedna od tema mog dizajna.”

Stolice sa Bottega revije o kojima su svi pričali sada se mogu kupiti (фото 2)

Iako je inicijalna ideja bila da se Pesceove jedinstvene stolice koje slave diverzitet i raznolikost prodaju na Design Miamiju od 29. novembra do 4. decembra, Bottega Veneta je odustala od te ideje i objavila Come Stai? kolekciju na svom sajtu.

Stolice sa Bottega revije o kojima su svi pričali sada se mogu kupiti (фото 3)

Svaka od stolica jeste napravljena od istog materijala, ali su boje i forme raznolike. Raspon cena kreće se od 6,500 to 10,900$ (dobro ste pročitali), a neke stolice već su out of stock. Mi ćemo se okrenuti nekim priuštivijim komadima dizajnera, poput podmetača za čaše, poslužavnika i vaze

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor