Automobili na naduvanje. Jer, zašto da ne?

    29.07.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/labrooy_cover.jpg

    Ako sedite u kancelariji ili u fotelji kod kuće pod klimom i razmišljate dok gledate tuđe slike sa letovanja kako vam je dosta roze flamingosa ili lubenica na naduvavanje koje viđate na svakoj fotografiji sa svakog bazena koji postoji na ovom svetu, evo genijalne ideje: kola na naduvavanje!

     

    Umetnik Chris LaBrooy pretvara neke od najlegendarnijih modela automobila u istoriji u hibridne tvorevine dodajući im delove za naduvavanje. Chris je odavno opsednut automobilima i umetničkim intervencijama koje radi na njima. Sada je odlučio da napravi novi projekat: kratki film. Nedeljama je najavljivao taj film kratkim odlomcima ili fotografijama sve dok ga nije premijerno prikazao na svom sajtu. U filmu „The Future Ain’t The Same As It Used To Be“ možemo da vidimo fantastične automobile koji se pojavljuju kao likovi sa sopstvenim karakterom (bez vozača naravno) i skakuću po nestvarnom Palm Springsu. Priznajte: ko još ne bi poželeo da se nađe u takvom komšiluku?

     

    Ako ste se ponadali da ćete moći odmah i da ih kupite, nažalost moramo da vas razočaramo. Chris LaBrooy je za sada napravio samo printove koje možete poručiti u nekoliko veličina na njegovom sajtu. Ostaje nam samo da se nadamo da će do sledećeg leta neko prepoznati ovu genijalnu ideju i pretvoriti je u stvarnost.

    Saznaj više:
    Povezani članci: