Dame i gospodo, AirPods sada imaju – kablove (?!)

    04.12.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/airpods_cover.jpg

    Zvanično smo obrnuli pun krug

    Kada su izašle 2016. bežične AirPods slušalice izazvale su podsmeh, kako kod potrošača tako i  kod stručnjaka iz tech industrije. Da ne pominjemo milion slučajeva kada su ispadale iz ušiju i ostavljale vlasnike u očajanju i besu. Postoji i članak u Wall Street Journalu da je Metropolitan agencija za transport, isfrustirana zagađenjem i teškoćama koje su izgubljene slušalice konstantno izazivale na šinama, zamolila putnike da ih ne nose prilikom ulaska i izlaska iz metroa. 

    I evo sada (u ironičnom obrtu) stiže informacija da Nordstrom počinje sa prodajom kablova koji su predviđeni za nošenje oko vrata na koje možete zakačiti svoje AirPods kako ih ne biste izgubili. Ovaj aksesoar nema Apple brending, ali govori svakako o potrebi da se ove skupe slušalice koje su postale statusni simbol sačuvaju od konstantnog gubljenja. Ne treba da pominjemo koliko AirPods koštaju, a ovaj aksesoar koji ih čuva da se ne izgube je dodatnih 60 dolara, tako da ne znamo da li ste više u panici da vam se smanji račun u banci za ovu sumu ili se više bojite da ne izgubite svoje slušalice. Šta je sledeće? Kabl koji fizički povezuje vaše slušalice sa telefonom? Revolucionarno!

    A za one koji stvarno, stvarno vole svoje AirPods, standardna Apple kutija u kojoj se čuvaju izgleda da nije dovoljna. Iako niko nikada ne gleda odakle vadite svoje slušalice, očigledno da je ipak postalo bitno u čemu ih držite. Najveće modne kuće su ove kutijice obmotale u kožu i logoe, i da – izgledaju toliko fantastično da ih i mi želimo. Da li su AirPods na našoj novogodišnjoj listi? Svakako, ali od sada samo u kompletu sa nekim od ovih kablova.

    Saznaj više:
    Povezani članci: