Pretraga

Želimo ovaj providni gramofon u svojoj dnevnoj sobi

Želimo ovaj providni gramofon u svojoj dnevnoj sobi

Tekst: BURO.

Audio-Technica slavi šezdesetogodišnjicu svog gramofona AT-LP2022 koji demonstrira čistoću analognog zvuka. Ovaj moderno dizajnirani nosač zvuka slavi 60 godina audio izvrsnosti i dizajnerske jedinstvenosti i želimo ga u svojoj dnevnoj sobi. 

Želimo ovaj providni gramofon u svojoj dnevnoj sobi (фото 1)

Pre šest decenija, Hideo Macushita je osnovao Audio-Technica u malom stanu u Šindžukuu u Tokiju. Inspirisan našom emocionalnom vezom sa zvukom, Hideo je posvetio svoje vreme stvaranju pristupačne audio opreme kako bi poboljšao svakodnevno iskustvo slušanja muzike.

Gramofon u novoj-staroj izvedbi ima specijalnu Shibata olovku koja može da uhvati ultra visoke frekvencije i prozirnu akrilnu ploču. „Čast je pružiti kvalitetno audio iskustvo milionima ljudi širom sveta. Ono što počinje kao jednostavna vibracija – suptilni pokret – rezultira emocionalnom vezom, bilo da se radi o dubokom slušanju albuma ili deljenju svog glasa sa svetom“, piše Kazuo Matsushita, predsednik Audio-Technica korporacije.

Želimo ovaj providni gramofon u svojoj dnevnoj sobi (фото 2)

Audio-Technica AT-LP2022 plejer dostupan je u online pretprodaji od 7. novembra i zvanično će se naći u prodaji 16. decembra. Naravno da je reč o ograničenom izdanju, zato pripremite brze prste (ukoliko imate 1200$ viška).

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor