Pretraga

Želimo svaki komad iz Studiopepe x Once Milano kolekcije

Želimo svaki komad iz Studiopepe x Once Milano kolekcije

Tekst: BURO.

Znamo da je preuranjeno, ali usudićemo se da kažemo da je Studiopepe x Once Milano homeware dizajnerska kolaboracija godine, ili će makar biti jedna od njih. Dive in!

Želimo svaki komad iz Studiopepe x Once Milano kolekcije (фото 1)

Studiopepe je dizajnerski, arhitektonski i kreativni studio koji se nalazi u Milanu, njihova filozofija zasniva se na konceptualnom pristupu koji je utemeljen u vizionarskoj pozadini i inspiraciji koja se krije na neočekivanim mestima, što ih vodi do jedinstvenih rezultata sa posebnim fokusom na detalje. Sa druge strane ove kolaboracije stoji Once Milano, italijanski brend handmade linenih proizvoda. Rezultat njihovih udruženih ideologija? Savršeni blend!

Želimo svaki komad iz Studiopepe x Once Milano kolekcije (фото 2)

Kolekcija Studiopepe x Once Milano je sačinjena od posteljine, vezenih jastuka, lampi sa asimetričnim abažurima i zidnih zavesa. (Želimo sve!) Naizgled nasumični geometrijski oblici su izvezeni, dok se stilizovani uzorci ponavljaju svuda, a u DNK ove kolekcija upisano je oživljavanje svih čula.

Želimo svaki komad iz Studiopepe x Once Milano kolekcije (фото 3)

Prema rečima osnivačica studija Pepe, kolekcija je proslava čula dodira, kroz teksture koje su istovremeno bogate i suštinske, čula vida, kroz paletu boja kao izraz unutrašnjeg sveta i proslava čula sluha, kroz svetlost i zavodljiv zvuk zgnječenog platna.

Želimo svaki komad iz Studiopepe x Once Milano kolekcije (фото 4)

Zvezda kolekcije je predivni, laneni, dugački bordo kimono, ali pali smo i na asimetričnu lampu koja dolazi u kobaltno plavoj, bež i maslinasto zelenoj boji. Zapravo, teže nam je nego što smo mislili da se opredelimo za favorita. Pozivamo vas da izaberete svoj na Once Milano sajtu gde je cela kolekcija dostupna za poručivanje.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor