Pretraga

Jacquemus ponovo poentira. Lansirao je kolekciju keramičkih tanjira i želimo svaki!

Jacquemus ponovo poentira. Lansirao je kolekciju keramičkih tanjira i želimo svaki!

Tekst: BURO.

Sećate se Jacquemus „torbice“ koja je zapravo bila tanjir privezan kožnim kaiševima, pa Simon Porte je otišao korak dalje i svetu je ponudio prave tanjire. On je u saradnji sa grčkom keramičarkom Daphne Leon lansirao mini kolekciju tanjira u saradnji sa Browns Fashion radnjom.

Jacquemus ponovo poentira. Lansirao je kolekciju keramičkih tanjira i želimo svaki! (фото 1)

Ovo nije njihova prva kolaboracija, upravo je Daphne ogovorna za posuđe u njegovom restoranu Oursin koje stoji na stolu pre nego što hrana stigne. Ovog puta su se odlučili da zajednički radovi na neki način spoje njihove svetove i tako smo dobili 5 tanjira u obliku njegovog čuvenog XXL šešira, sa ukrasom u obliku Chiquito torbice, ali i patlidžani, masline i citrusi. Ukratko – prava fiesta!

Jacquemus ponovo poentira. Lansirao je kolekciju keramičkih tanjira i želimo svaki! (фото 2)

Na neki način tanjiri predstavljaju oblik eskapizma i u naše domove donose Mediteran koji nam je ove sezone toliko nedostajao. Imajući u vidu komercijalne uspehe koje Simon Porte samouvereno ostvaraje sa svakom sledećom ludom idejom, ne sumnjamo da će i ovaj izlet u svet uređenja doma dobiti etiketu sold out i to vrlo brzo.

Jacquemus ponovo poentira. Lansirao je kolekciju keramičkih tanjira i želimo svaki! (фото 3)

Već vidimo ludački Insta potencijal ovih kolekcija, a čak da pazarite ukrasni tanjir bez namere da sliku podelite sa svetom, možemo da zamislimo kakvo je veselje jesti, na primer, domaću supu iz dubokog tanjira u obliku šešira. Neodoljivo!

Jacquemus ponovo poentira. Lansirao je kolekciju keramičkih tanjira i želimo svaki! (фото 4)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor