Luksuzni minimalizam: Pogledajte kolaboraciju Rick Owensa i Aesopa

    21.03.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/svececover.jpg

    Kada je Rick Owens pokazao svoju kolekciju za jesen 2022. tokom Nedelje mode u Parizu prošlog meseca, prostorija je navodno bila ispunjena mirisom sveće koja je ujedno trebala da bude i promocija njegove saradnje sa Aesopom. Owens u poslednje vreme ne maši kada su kolaboracije u pitanju, sarađivao je sa brendovima kao što su Converse, Birkenstock i Champion, a sada je na red stigao i australijski luksuzni brend za negu kože.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/1647946522770037.jpg

    Kolekcija je ozvaničena juče i to svećom prikladno nazvanom Stoic, u pratnji putnog kompleta koji je takođe osmislio dizajner, a u kom se nalazi: sredstvo za čišćenje tela od semena korijandera, hidratantni balzam za telo, šampon i regenerator. Ova kolaboracija obogaćena je i toaletnom vodom: crni biber i seme korijandera čine gornje note, tamjan i drvenaste note nadograđuju mirisnu bajku, dok neizostavna nota pačulija upotpunjuje ovu neopisivo pikantnu mešavinu. 

    Saradnja je u neku ruku bila logičan sled događaja, budući da Rick godinama unazad koristi isključivo ovaj brend u ličnoj nezi, a na ovaj način odao je počast „tihom spoju estetske, higijenske i moralne lepote Aesopa“. Kolekcija ograničenog izdanja dostupna je na Aesop sajtu i u odabranim prodavnicama širom sveta.

    Saznaj više:
    Povezani članci: