Pretraga

Naš omiljeni brend pidžama sada ima i kolekciju za kuću!

Naš omiljeni brend pidžama sada ima i kolekciju za kuću!

Tekst: BURO.

Ukrajinski brend Sleeper je od samog lansiranja očarao modnu ekipu. Kate Zubarieva i Aysa Vartesa osnovale su brend 2014. godine i svetu su ponudile otkačene pidžame, koje su dovoljno kul da dodate sandale i možete ravno u grad. Upravo su one odgovorne za mega trend „svečanih pidžama“ sa perjem oko nogavica i rukava. Dakota Fanning i Lena Dunham, Pandora Sykes, Emily Ratajkowski, Leandra Medine, Emily Weiss i Veronika Heilbrunner samo su neka od imena sa njihove liste VIP kupaca. Iako njihov napopularniji model „Party Pajama Set“ i dalje nestaje sa polica uprkos ceni od preko 300 evra, Kate i Aysa ponovo razmišljaju vizionarski i od ove sezone otpočele su eksperiment sa malim dropovima detalja za kuću.

Naš omiljeni brend pidžama sada ima i kolekciju za kuću! (фото 1)
Naš omiljeni brend pidžama sada ima i kolekciju za kuću! (фото 2)

Upravo je izašao prvi deo kolekcije, radi se multifunkcionalnim predmetima, pa je tako tu keramička posuda koja se može upotrebiti kao držač za četkice, ali i vaza, kao i izvezeni stolnjak koji može postati i ukras za zid. Pored toga u ponudi su i mirisne sveće (sa tri različita mirisa), posudica za sapun i kuhinjske krpe.

Naš omiljeni brend pidžama sada ima i kolekciju za kuću! (фото 3)
Naš omiljeni brend pidžama sada ima i kolekciju za kuću! (фото 4)

Osnivačice su se inspirisale nasleđem Ukrajine i Rusije, što je jasno vidljivo na tekstilom delu kolekcije, tu je besprekoran vez sa motivima ptica jer u po verovanju ptice mogu biti anđeli čuvari. Takođe, inspiraciju su posudile i sa slika umetnice Marie Prymachenko. Mirisi za sveće su kreirani tako da kroz svoje arome otkriju skrivene, manje poznate delove svoje zemlje za šta su koristile divlje bilje koje raste u unutrašnjosti. A za kraj ovog meseca devojke su najavile lansiranje kolekcije za vežbanje – jedva čekamo!

Naš omiljeni brend pidžama sada ima i kolekciju za kuću! (фото 5)
Naš omiljeni brend pidžama sada ima i kolekciju za kuću! (фото 6)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor