Pretraga

Nova L'Objet homeware kolekcija je pravi prolećni delikates

Nova L'Objet homeware kolekcija je pravi prolećni delikates

Tekst: BURO.

L'Objet je brend u čiji je DNK utkan vanvremenski dizajn. Nova kolekcija prati ritam vrednosti brenda, slaveći sopstvenu istoriju i vrhunsko zanatstvo. Komadi iz novog asortimana sastaju se na tački mirenja tradicije i modernosti, svaka faza procesa podrazumevala je ljudski dodir i čini se da je upravo to ono što čini komade iz novog asortimana delikatnim u svojoj uzviženoj jednostavnosti.

Nova L'Objet homeware kolekcija je pravi prolećni delikates (фото 1)

Kolekcija je debitovala na sajmu dizajna enterijera u Francuskoj i zapravo je sačinjena od osam kolekcija. Simboličnog naziva - L'Atelier - komadi u novom asortimanu uključuju glomazne činije pravljenje ručno vekovima starom metodom indigo bojenja, vaze i table na kojima je prilagođen i ponovo interpretiran ikonični grafički obrazac šahovnice u čijem su kreiranju učestvovali vrsni slikari iz ateljea brenda koji se nalazi u Portugalu. Kada je reč o materijalima, fokus je na drvetu, porcelanu, peruanskoj vuni i lanenom satenu. Dekor je fenomenalno ukomponovan sa geometrijskim dizajnom tvoreći multidimenzionalnu ediciju koja simbolizuje smelu klasiku.

Nova L'Objet homeware kolekcija je pravi prolećni delikates (фото 2)
Nova L'Objet homeware kolekcija je pravi prolećni delikates (фото 3)

Osnivač i kreativni direktor brenda, Elad Yifrach, povodom predstavljanja noviteta izjavio je: “L’Atelier kolekcija je proslava uzvišene izrade, ključni stub u svim L’Objet proizvodima. Neverovatno mi je važno da radimo na održavanju retkih i najsloženijih tradicija zanata i L’Atelier kolekcija je priznanje tome. Svaki komad koji vidite u kolekciji rezultat je dugotrajnog rada, koji zahteva pažljivo razmatranje i najveću preciznost u dizajnu kako bi se osigurao povišen nivo detalja i kvaliteta.”

Nova L'Objet homeware kolekcija je pravi prolećni delikates (фото 4)

Kolekcija je dostupna za poručivanje na sajtu brenda, a najteži zadatak je opredeliti se za samo jednog favorita.

Nova L'Objet homeware kolekcija je pravi prolećni delikates (фото 5)
Nova L'Objet homeware kolekcija je pravi prolećni delikates (фото 6)