Pretraga

Novi brend Toniton nudi nameštaj, farbe i sanitarije u istim nijasama!

Novi brend Toniton nudi nameštaj, farbe i sanitarije u istim nijasama!

Tekst: BURO.

Većina ljudi ima problem da izabere i uklopi boje u enterijeru, ne bojte se ako ne ide ni vama, pripadate ogromnom broju onih koji to nauče kroz sopstvene greške. Pa zar ne bi bilo super da možemo kao sa lutki u radnjama sa odećom „da svučemo“ kombinaciju koju bismo ponovili u svom prostoru? Bilo bi. I jeste! Jer od ove sezone posluje brend Toniton čiji se pristup bazira upravo na lakom i preciznom uklapanju nijansi.

Novi brend Toniton nudi nameštaj, farbe i sanitarije u istim nijasama! (фото 1)
Novi brend Toniton nudi nameštaj, farbe i sanitarije u istim nijasama! (фото 2)
Novi brend Toniton nudi nameštaj, farbe i sanitarije u istim nijasama! (фото 3)

Art direktorka Tekla Severin je fotografkinja i iza sebe ima godine i godine uspešnog igranja sa bojama (njen Instagram nalog je prava kolorna ekspolozija), pored nje partneri u firmi su i Sander Aarts koji je osnivač kompanija Superfront i Aarts Lundsjö (upravo oni izrađuju nameštaj za brendove kao što je Acne Studios) i Sebastian Storm koji je do sada vodio nekoliko vrlo uspešnih švedskih advertajzing agencija.

Novi brend Toniton nudi nameštaj, farbe i sanitarije u istim nijasama! (фото 4)
Novi brend Toniton nudi nameštaj, farbe i sanitarije u istim nijasama! (фото 5)

Oni sada oni svetu nude nameštaj, sanitarije, farbe i detalje za kuću u šest odabranih paleta nijansi, a to su: plava, krem, boja breskve, siva, zelena i žuta. Nijanse su odabrane tako da se odlično slažu u svakoj mogućoj kombinaciji, a tih šest boja se ponavljaju sa svim artiklima iz ponude: na mat boji za zidove, na uglačanim pločicama, lusterima, terrazzo stolovima, policama, vunenim tepisima, slavinama i glavama od tuša.

Novi brend Toniton nudi nameštaj, farbe i sanitarije u istim nijasama! (фото 6)
Novi brend Toniton nudi nameštaj, farbe i sanitarije u istim nijasama! (фото 7)
Novi brend Toniton nudi nameštaj, farbe i sanitarije u istim nijasama! (фото 8)
Novi brend Toniton nudi nameštaj, farbe i sanitarije u istim nijasama! (фото 9)

Budući da je pažnja usmerena na kolorne igre, sve u ponudi je jednostavnog dizajna i prati osnovne geometrijske oblike. Neke od komada osmišljavaju i inhouse proizvode u Tonitonu, dok je deo ponude razvijen u saradnji sa odabranim dizajnerima i proizvođačima. Sjajan koncept, zar ne?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor