Pretraga

Omiljeni francuski brend Sézane predstavio je kolekciju za kuću i sve se rasprodaje velikom brzinom

Omiljeni francuski brend Sézane predstavio je kolekciju za kuću i sve se rasprodaje velikom brzinom

Tekst: BURO.

Svi oni koji obožavaju istinski francuski stil visoko na listi omiljenih sigurno drže brend Sézane. Oni iz sezone u sezonu uspevaju da uhvate baš onaj je ne sais quoi sastojak i da ga upotrebe u obliku modnih komada i aksesoara, a kada se pozabave detaljima za kuću? Sve se diže nekoliko lestvica više i nastupa pravi spektakl.

Omiljeni francuski brend Sézane predstavio je kolekciju za kuću i sve se rasprodaje velikom brzinom (фото 1)
Omiljeni francuski brend Sézane predstavio je kolekciju za kuću i sve se rasprodaje velikom brzinom (фото 2)

Brend je preko nekoliko dana na sajtu globalno predstavio lifestyle kolekciju (koja je prethodno bila eksluzivno izložena u okviru jednistvenog koncepta Hôtel di Sézane u omiljenoj francuskoj robnoj kući Bon Marché na levoj obali Pariza) i većina predmeta je već rasprodata! Ne čudi, ovi detalji imaju sve što je potrebno da svoj dom transformišete u šik oazu.

Omiljeni francuski brend Sézane predstavio je kolekciju za kuću i sve se rasprodaje velikom brzinom (фото 3)
Omiljeni francuski brend Sézane predstavio je kolekciju za kuću i sve se rasprodaje velikom brzinom (фото 4)
Omiljeni francuski brend Sézane predstavio je kolekciju za kuću i sve se rasprodaje velikom brzinom (фото 5)

Inspiracija je očigledna, radi se o komadima koji su kreirani po uzoru na bezbrižan letnji život na Mediteranu. Tu su crteži slobodnom rukom, kao i printovi jasno inspirisani vintage rivijerom. Tapete stižu u bledim tonovima i cvetnim motivima koji će momentalno svakoj prostoriji dati drugačiji, nežniji karakter. Jastuci na pruge prizivaju duh nekih minulih vremena i sjajno se slažu sa aktuelnim trendom koji podrazumeva što više prirodnih materijala u prostoru. Naravno, ako niste spremni za veće promene tu su detalji, kao što su ručno obojeni retro bokali i vaze od recikliranog stakla.

Omiljeni francuski brend Sézane predstavio je kolekciju za kuću i sve se rasprodaje velikom brzinom (фото 6)
Omiljeni francuski brend Sézane predstavio je kolekciju za kuću i sve se rasprodaje velikom brzinom (фото 7)

Među prvim predmetima koji su rasprodati jesu mini cegeri koji neočekivano nisu inspirisani francuskom, već italijanskom obalom. Po ceni od dvadesetak dolara, ovi cegeri predstavljali su šansu da i ovog leta uz sebe imate komad italijanskog primorja čak i da se desi da ove godine ne možemo da priđemo tom prelepom delu Mediterana. Cegeri su urađeni u tri varijante, na žuto-bele pruge (inspirisano kultnim hotelom Il Pelicano), na roze-bele pruge i sa jednostavnim ispisom „Ciao Amore“. Moramo biti iskreni, uporno rifrešujemo sajt čekajući da se ponovo pojave ovi neodoljivi komadi!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor