Pretraga

Otkrivamo vam našu novu omiljenu radnju – tu ćete pronaći predmete iz najboljih svetskih hotela

Otkrivamo vam našu novu omiljenu radnju – tu ćete pronaći predmete iz najboljih svetskih hotela

Tekst: Jelena Karakaš

Maison Flaneur je ganc nova online destinacija koja nas je osvojila u sekundi! Koncept je toliko jednostavno genijalan da se i sami pitamo kako nama to nije palo na pamet? Taj webshop nudi jedinstvenu kombinaciju nameštaja, detalja za kuću i posuđa kakvo se koriste u najboljim boutique hotelima i restoranima širom sveta.

Otkrivamo vam našu novu omiljenu radnju – tu ćete pronaći predmete iz najboljih svetskih hotela (фото 1)
Otkrivamo vam našu novu omiljenu radnju – tu ćete pronaći predmete iz najboljih svetskih hotela (фото 2)

 

Osnivač Dionas Sotiriou došao je na ovu ideju dok je večerao u svom omiljenom korejskom restoranu u Sohou i poželeo je da kupi šolju u kojoj su služili piće. Konobar nije znao o kom brendu se radi, a na pitanje nije mogao da mu odgovori ni glavni menadžer. Epilog priče je da Dionas i dan danas traži taj predmet, ali je usput osnovao kompaniju i pronašao sitnice sa raznih drugih mesta koja slave dobar život.

 

Otkrivamo vam našu novu omiljenu radnju – tu ćete pronaći predmete iz najboljih svetskih hotela (фото 3)
Otkrivamo vam našu novu omiljenu radnju – tu ćete pronaći predmete iz najboljih svetskih hotela (фото 4)

 

 

Sajt je zgodno organizovao po gradovima, ali i po samim mestima. Primera radi: kliknete na hotel Grand Amour u Parizu i izlistaće vam se ponuda samo iz tog hotela. Vlasnici takvih mesta troše mnogo vremena i truda kako bi sve detalje uklopili u smislenu celinu, a Sotirou i njegov mali tim nam nude prečicu i stavljaju te predmete u kontekst koji ih čini mnogo dragocenijim.

 

Otkrivamo vam našu novu omiljenu radnju – tu ćete pronaći predmete iz najboljih svetskih hotela (фото 6)
Otkrivamo vam našu novu omiljenu radnju – tu ćete pronaći predmete iz najboljih svetskih hotela (фото 7)

 

 

Ako ste se ikada čekirali u hotel i poželeli da u koferu kući ponesete sve do stočića, preko papuča, do ogledala u kupatilu, ovo je adresa za vas. Kliknete, poručite i stiže vam na kućnu adresu (nažalost usluga je trenutno dostupna samo u Britaniji, ali u planu je poširenje dostave na čitavu Evropu).

 

 

Maison Flaneur se skoro udružio sa čuvenim sajtom za bukiranje luksuznih putovanja Mr & Mrs Smith i sada svi njihovi članovi imaju popust od 25% na predemete iz ponude.

 

 

Ovom konceptu predviđamo svetlu budućnost i nastavljamo da nervozno klikćemo do trenutka kad krene dostava i za naš deo sveta, naša korpa je puna, pronađite i vi svoje favorite!

 

Otkrivamo vam našu novu omiljenu radnju – tu ćete pronaći predmete iz najboljih svetskih hotela (фото 12)
Otkrivamo vam našu novu omiljenu radnju – tu ćete pronaći predmete iz najboljih svetskih hotela (фото 13)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor