Pretraga

Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama

Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama

Tekst: BURO.

Šta nastaje kada se udruže kreativne snage fenomenalnih dizajnera? Božanstvenost na kvadrat! Ove kolaboracije ne možemo da izbacimo iz glave, a ako vam danas manjka inspiracije, možda je dobijete upravo u ovim autentičnim kombinacijama i miksu kreativnosti.

Mara Hoffman x West Elm

Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 1)
Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 2)

Poznata modna dizajnerka, Mara Hoffman, i globalna dizajnerska kompanija, West Elm, udružili su snage i lansirali predivnu kolekciju koja se sastoji od lampi, vaza, komada nameštaja i tekstila. Svi su zasnovani na toplim, neutralnim tonovima i slave zajedničku strast oba brenda ka dizajnu, održivosti i odgovornom procesu proizvodnje. Kampanja je snimljena u Marinom domu u Njujorku, a komade iz kolekcije možete poručiti ovde

Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 3)
Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 4)

Nina Magon x Von Gern Home

Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 5)
Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 6)
Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 7)

Saradnja Von Gern Home-a i renomirane dizajnerke enterijera, Nine Magon, rezultirala je zadivljujućom kolekcijom u čijem je fokusu trpezarijski sto. Moderni i sofisticirani podmetači dolaze u tri cvetna motiva, lak visokog sjaja naglašava upečatljivi smeli dizajn, a klasična crno-bela kombinacija tvori sofisticiranost koju ćete poželete na svojoj trpezi. 

Ann Demeulemeester x Serax

Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 8)
Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 9)
Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 10)

Kolekcija nameštaja za Serax je debi u oblasti industrijskog dizajna modne dizajnerke Anne Demeulemeester. Njen minimalistički potpis je prepoznatljiv dok novom kolekcijom istražuje odnose svetla i senki i eksperimentiše sa dimenzionalnošću. Komadi nameštaja su zasnovani na čistim linijama, a kolekciju, između ostalog, čine sto, trpezarijske stolice sa naslonom, sofa i krevet. Kolekcija unosi svežinu u Anninu trajnu filozofiju (modnog) dizajna, što se proteže i na izbor boja, koji obuhvata crnu, prljavo belu, mahovina zelenu i bledo ružičastu i ne znamo koji bismo komad pre dodali u korpu. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor