Pretraga

Predmet žudnje: Stolica sa dizajnerskim potpisom Pernille Teisbaek

Predmet žudnje: Stolica sa dizajnerskim potpisom Pernille Teisbaek

Tekst: BURO.

Stilistkinja, influenserka i modna insajderka, Pernille Teisbaek, odlučila je da se oproba u još jednoj sferi dizajn. Ona je dizajnirala stolicu za danski brend nameštaja Dusty Deco i još jednom pokazala zašto važi za ženu od neprikosnovenog stila.

Nismo ni sumnjali da će bilo šta čega se prihvati Pernille biti pretvoreno u predmet žudnje, no kako je došlo do ove saradnje? Dusty Deco je poznati švedski brend nameštaja inspirisan vintage enterijerima čije komade ova influenserka ima u svom domu od momenta kada je otvorena njihova prva radnja u Švedskoj. 

Predmet žudnje: Stolica sa dizajnerskim potpisom Pernille Teisbaek (фото 1)
Predmet žudnje: Stolica sa dizajnerskim potpisom Pernille Teisbaek (фото 2)

Pernille i Edin Memic Kjellvertz, osnivač brenda, upoznali su se prilikom otvaranja radnje i od tada su u pregovorima o kolaboraciji. “Otkrila sam Dusty Deco kad smo renovirali staru kuću. Hteli smo uključiti vintage komade u dom, a u to doba Dusty Deco imao je genijalnu probranu selekciju vintage nameštaja. Tada smo kupili jedan medeni stočić za dnevnu sobu”, rekla je stilistkinja za skandinavski Vogue.

Predmet žudnje: Stolica sa dizajnerskim potpisom Pernille Teisbaek (фото 3)
Predmet žudnje: Stolica sa dizajnerskim potpisom Pernille Teisbaek (фото 4)

Arco stolica sa Pernille Teisbaek potpisom je autorski komad brenda, a u ovom izdanju ona dolazi u mekoj koži, sa lukovima u bež nijansi, sedištem presvučenim u zebra print i dostupna je na Dusty Deco sajtu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor