Pretraga

Sada možete iznajmiti Barbie kuću iz snova!

Sada možete iznajmiti Barbie kuću iz snova!

Budite brzi

Tekst: BURO.

Dobro, odrasli smo. I da, više uopšte nismo toliko oduševljeni konceptom Barbie lutke, naprotiv. Ali, ne možemo izbrisati činjenicu ta je ta mršava plavuša bila neraskidivi deo našeg detinjstva, i naravno da smo i dalje slabi na Barbie. Sećate se kako smo nekada kao opsednute skupljale ceo lifestyle program koji čini deo paketa „Barbie savršenog života“. I dalje sebe ponekada uhvatimo u mahnitoj težnji ka nekim predmetima koji nam možda i nisu potrebni ali „oh.tako.su.slatki“. Jednostavno neki obrasci ostaju zauvek sa nama i radimo svakodnevno na tome da postanemo bolja verzija sebe. Samo... Postoje neki dani i kada se bezbrižno prepustimo tom ponašanju. Znamo da nije okej, ali.

Sada možete iznajmiti Barbie kuću iz snova! (фото 1)

 

I sada se na Airbnb-iju pojavila Barbie kuća. Prava Barbie kuća! Zamislite da smo ovo povikali glasom Cher Horowitz. Možda i nismo toliko napredovali od devedesetih, koliko nam se čini?!

 

Sada možete iznajmiti Barbie kuću iz snova! (фото 2)

 

Uglavnom Barbe kuća nosi naziv „Dreamhouse“ (kakvo iznenađenje) i nalazi se u Malibuu (nemoguće!), i ispunjena je ružičastim nameštajem (ma, ni ne počinjite). I moguće ju je bukirati preko Airbnb sajta i to samo tokom vikenda između 27.i 29. oktobra, rezervacije se otvaraju 23. oktobra. Cena za četiri osobe je samo 60 dolara po noći, a budući da se ne radi o nagradnom konkursu, kuću će iznajmiti onaj ko nabrže uspe da klikne i finalizuje plaćanje. Kao domaćin na sajtu je navedena sama Barbie, pa hajde da vidimo šta sve ova fantazija podrazumeva.

 

Sada možete iznajmiti Barbie kuću iz snova! (фото 3)

 

Posetioci će moći da zavire (i posluže se) u garderober u kome su poređani ikonični outfiti koje je Barbie nosila: od gimnastičarskog trikova, preko neon pink haljine, sve do odela astronauta. Osim toga u kući postoji radna soba (takođe ružičasta), zona za meditaciju, ali i fenomenalan infinty bazen sa pogledom na okolinu.

 

Sada možete iznajmiti Barbie kuću iz snova! (фото 4)

 

Pored toga na raspolaganju će biti beauty tim, frizerka Jen Atkin i tim iz salona Mane Addicts Creator, plus gošćama koje zgrabe kuću će na raspolaganju biti Ibitihaj Muhammad za malo rekreativnog mačevanja. Gina Clarke-Helm poznata kuvarica iz Kalifornije držaće čas kuvanja. A pilot i inžinjerka Jill Meyers vodiće turu kroz Columbia Memorial Space centar.

 

 

Hmmm, pa možda i nije loše. Šta kažete?

 

Sada možete iznajmiti Barbie kuću iz snova! (фото 5)

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor