Pretraga

Stigli su novi tanjiri u saradnji Marije Tarlać i Remake Home studija

Stigli su novi tanjiri u saradnji Marije Tarlać i Remake Home studija

Tekst: BURO.

Slabi smo na kolaboracije, spajanje različitih senzibiliteta umetnika i dizajnera skoro bez greške kao rezultat donosi nove ideje i komade za koje jednostavno moramo izmisliti mesto u našem domu. Kada je dizajnerka Marija Tarlać otvorila radnju posvećenu stilu života u kojoj je spojila artikle koji zajedno tvore Tarlać svet, Remake Home tanjiri su prirodno tu pronašli svoje mesto.

Stigli su novi tanjiri u saradnji Marije Tarlać i Remake Home studija (фото 1)

Antea i Jovana koje stoje iza Remake Home koncepta su za Tarlać Home pripremili komade koji odišu optimizmom i ironijom po kojima su prepoznatljive. Sada je stigla nova kolekcija porcelanskih tanjira za ručavanje i šolja. Svi komadi dorađivani su kapljicama pravog zlata, a ručna izrada čini svaki unikatnim.

Stigli su novi tanjiri u saradnji Marije Tarlać i Remake Home studija (фото 2)

One su ovog puta inspiraciju pronašle u rajskim vrtovima, u mitu o zabranjenom voću i priči o Adamu i Evu koja nas dan danas fascinira. Dominiraju nežna nijansa tirkizne i neodoljiva boja lososa, dok su nas motivi i detalji momentalno kupili.

Stigli su novi tanjiri u saradnji Marije Tarlać i Remake Home studija (фото 3)

Radi se kontrastnim ilustracijama koje iskušavaju našu maštu i izazivaju nas da promislimo svet oko sebe. Šta kažete da baš takvu šaru ugledate svaki put kad dođete do poslednjeg zalogaja? Zaista nije kliše da se inspiracija krije na najneuobičajnijim mestima, možda će to za vas biti izmaštan Ramake Home svet?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor