Pretraga

Stilske igre Iris Apfel su prava poslastica, ovoga puta one stižu u obliku tepiha

Stilske igre Iris Apfel su prava poslastica, ovoga puta one stižu u obliku tepiha

Tekst: BURO.

Iris Apfel i njeni modni delikatesi su kategorija za sebe, reč je o ženi koja je neustrašiva prilikom kombinovanja najrazličitijih boja i tekstura. U njenom svetu važi pravilo "više je više", Iris je poznata po svom maksimalističkom stilu i drečavim nijansama koje rado nosi. Ovoga puta, svoje stilske kodove je utkala u ograničenu kolekciju tepiha, nastalih u saradnji sa brendom Ruggable.

Stilske igre Iris Apfel su prava poslastica, ovoga puta one stižu u obliku tepiha (фото 1)

Iris je bila inspirisana njenom ljubavlju prema prirodi, kreirajući šarene prostirke na kojima se nalaze uzorci tropskih ptica, majmuna, tropskih biljaka, vinove loze i drugih prirodnih elemenata - eklektičnih poput same dizajnerke. Na tepihe se nadovezuju otirači na kojima se nalaze motivi njenih čuvenih naočara, a ovo je drugi put da dizajnerka sarađuje sa ovim brendom, nakon uspešne kolaboracije iz novembra 2022. 

Stilske igre Iris Apfel su prava poslastica, ovoga puta one stižu u obliku tepiha (фото 2)
Stilske igre Iris Apfel su prava poslastica, ovoga puta one stižu u obliku tepiha (фото 3)
Stilske igre Iris Apfel su prava poslastica, ovoga puta one stižu u obliku tepiha (фото 4)

Ruggable je američki brend poznat po tome što su njihovi tepisi otporni na fleke, a najbolji deo je što se mogu prati u veš mašini. Ruggable tepisi dolaze u dva dela - lagani pokrivač za prostirku i neklizajuća podloga. Ukoliko napravite nered, potrebno je da samo uklonite pokrivač tepiha i bacite ga u mašinu za pranje, a potom i za sušenje.

Stilske igre Iris Apfel su prava poslastica, ovoga puta one stižu u obliku tepiha (фото 5)

Za Iris su moda i dizajn enterijera nerazdvojne kategorije, štaviše ona ih posmatra kao jednu celinu i to je jasno vidljivo u ovoj kolekciji. „Zabavite se, rizikujte i budite hrabri“, reči su ikone stila koje ona predlaže da sprovedete i prilikom dekorisanja doma. Kolekcija je dostupna za kupovinu na sajtu brenda.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor