Šta kažete na život baš u prvom redu, tik iznad reke? Sada je to moguće!

    31.07.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/bw_cover.jpg

    Beogradske reke su jedna od najlepših strana našeg glavnog grada, tokom toplih dana skoro sav život vrti se oko njih, od jutarnjih sportskih aktivnosti, preko zabavnih dnevnih vožnji brodićima, sve do vrelog noćnog života koji traje (bar) do svitanja…

     

    Zamislite da imate kartu za prvi red za taj spektakl koji se svakodnevno događa na vodi! Da iz komfora svoje spavaće sobe možete da posmatrate nežno roze nijanse dana koji se budi, da dok ispijate kafu možete da gledate rečne kruzere koji pristaju u luku, ali i da sa sopstvene terase hvatate zrake sunca na zalasku. Skoro kao da imate sopstvenu plažu?

    Sava Promenada je šetalište dugačko 1.800 metara koje ima odvojenu biciklističku stazu, dečija igrališta i mnoštvo kafića i restorana idealnih za predah.

    Takvo jedinstveno iskustvo garantuje se stanovnicima devete  zgrade u sklopu Belgrade Waterfront-a. U pitanju je zgrada BW Terraces, a čim pogledate nacrt, vrlo je otkuda to ime – fokus je na prostranim terasama koje budućim stanarima obećavaju visok kvalitet života. Zahvaljujući poziciji zgrade, u prvom redu do Save, stanari će imati utisak mira života kraj vode, ali sa svim sadržajima koje užurbani centar grada pruža. Idealna kombinacija!

    Dodatni poeni kada je u pitanju kvalitet života potiču od činjenice da su u ovoj zgradi planirani plafoni visine 2.8 metara što dodatno pojačava osećaj prostranosti. Stanovi variraju u veličini od dvosobnih, preko trosobnih, do četvorosobnih. Ukupno je 132 stana.

     

     

    BW Terraces donosi potpuno novo, drugačije iskustvo u samom centru grada.

     

     

    Atmosfera stanovanja u BW Terraces zamišljena je tako da u potpunosti odgovara istinskim hedonistima, koji biraju životni stil u skladu sa prirodom. Prostrane terase dopuštaju da svako po želji personalizuje taj kutak na svežem vazduhu (ako vam nedostaje inspiracije, uvek možete pogledati naš šoping vodič za boho, minimalističko i kolorno uređenje terase).

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: