Pretraga

U Beogradu se održao prvi UNIQ matine, evo kako smo se proveli

U Beogradu se održao prvi UNIQ matine, evo kako smo se proveli

Tekst: BURO.

Trenutno uživamo u najboljem parčetu proleća, onom sočnom, kada odjednom sve vidimo kroz prizmu pozitive i kada sve što želimo jeste da odmaramo, nazdravljamo sa prijateljima i jurimo jedan po jedan zalazak. Pa kada nam je stigla pozivnica (sve sa mangom i ananasom) za UNIQ matine, momentalno smo potvrdili svoje prisustvo.

U Beogradu se održao prvi UNIQ matine, evo kako smo se proveli (фото 1)

UNIQ matine je organizovan u predivnom ambijentu Kafeterije u Beogradu na vodi, kako i inače na tom mestu sunce pravi spektakl svakog dana znali smo da je uživanje zagarantovano. Kako je u okviru matinea predstavljen i novi, istoimeni model glo uređaj za zagrevanje duvana sve je podignuto na novi nivo. I Kafeterija je postala pravi tropski bar!

U Beogradu se održao prvi UNIQ matine, evo kako smo se proveli (фото 2)

Pored veselih ritmova domaćih i stranih hitova, odličnih koktela, prisutni su uživali u atraktivnim TROPIC i GOLD zonama za fotografisanje koje su posebno kreirane za ovu priliku i odakle su fotografije brzinom svetlosti preplavile društvene mreže.

U Beogradu se održao prvi UNIQ matine, evo kako smo se proveli (фото 6)

Ovom prilikom predstavljen je novi glo hyper+ UNIQ uređaj, koji pored dobro poznatih karakteristika i konzumacije u standard i boost modelima rada, sada donosi i mogućnost personalizacije kroz zamenu bočnih panela u različitim bojama i teksturama. Zahvaljujući ovom benefitu, korisnici mogu u svakom trenutku da promene boju panela i pokažu svoju kreativnost i autentičnost.

Zadovoljstvo nam je što smo novi UNIQ uređaj predstavili upravo u Kafeteriji, sa kojom smo nedavno započeli, verujemo, veoma uspešnu saradnju. I to baš na jednom pravom tropskom matineu, pored reke, gde su najlepši zalasci sunca i sve asocira na leto. Nadam se da su se mnogobrojni gosti jednako zabavili kao i ja, pre svega isprobavajući različite boje i teksture panela na UNIQ uređaju“, izjavila je Maja Janković, iz kompanije British American Tobacco.

Novina u vidu personalizacije nije ostavila ravnodušnog ni modnog kreatora Borisa Kargotića: „Za mene kao osobu iz sveta mode, mogućnost brze i lake promene panela na novom UNIQ uređaju je zaista važna. Mislim da ne moram ni da vam kažem da boju panela redovno usklađujem sa garderobom koju nosim ili nekim drugim aksesoarom sa kojim želim da se mečuje.

U Beogradu se održao prvi UNIQ matine, evo kako smo se proveli (фото 9)
U Beogradu se održao prvi UNIQ matine, evo kako smo se proveli (фото 10)

U danima pre UNIQ matinea, vladalo je veliko interesovanje za ulaznicama koje su mogli da osvoje najsrećniji korisnici ovog uređaja i pratioci preko Instagram profila @glo_Srbija. Novi glo hyper+ UNIQ uređaj, pored zvaničnog sajta i brojnih prodajnih mesta širom Srbije, svi zainteresovani punoletni korisnici duvanskih proizvoda od sada mogu da pronađu i u Kafeterija objektima.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor