Pretraga

Ukoliko ste u potrazi za novim mestom za život pogledajte šta nudi stambeno-poslovni kompleks The One

Ukoliko ste u potrazi za novim mestom za život pogledajte šta nudi stambeno-poslovni kompleks The One

Tekst: BURO.

Nova adresa, novi prostor, novi stan… Iako selidba ume da bude stresan proces, onaj momenat kad ušetate u ganc novu zgradu, kada po prvi put zaokračite u svoj budući dom zaista spada u kategoriju - neprocenjivo! Radi se o velikoj životnoj promeni i potrebno je da dobro razmislite o svojoj odluci. Jedna od najboljih i najsigurnijih opcija jeste da se odlučite za kvalitetnu novogradnju i za proverenog investitora kako biste tačno znali s čim raspolažete i kako biste se kasnije bezbrižno prepustili uređenju enterijera aposlutno po vašem ukusu. Zbog toga vam predlažemo stambeno-poslovni kompleks The One koji se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Novom Beogradu.

Ukoliko ste u potrazi za novim mestom za život pogledajte šta nudi stambeno-poslovni kompleks The One (фото 1)

The One se nalazi u jednom od najboljih delova, u neposrednoj blizini poslovnog kompleksa Airport City i mega marketa Roda, a tu je i omiljeni tržni centar Delta City, kao i mnoštvo odličnih restorana, kafea i sadržaja za decu. Konkretno, smešten je na uglu ulica Omladinskih brigada i Đorđa Stanojevića u bloku 64 sa ukupno 91.000 kvadratnih metara izgrađene površine podeljene u dve građevinske faze. Ovaj kompleks zgrada pruža novu generaciju poslovnih i životnih iskustava koji podržavaju luksuzan, aktivan i udoban životni stil.

Ukoliko ste u potrazi za novim mestom za život pogledajte šta nudi stambeno-poslovni kompleks The One (фото 2)
Ukoliko ste u potrazi za novim mestom za život pogledajte šta nudi stambeno-poslovni kompleks The One (фото 3)

Ideja investitora jeste da budućim stanarima ponudi instant osećaj pripadnosti, zajedništva i autentičnosti. Oni će to postići kroz stvaranje svojevrsnog “malog grada” gde će se svako ko uđe osećati slobodnim, relaksiranim, bezbednim i dobrodošlim. Urbanistička postavka i arhitektonsko oblikovanje objekta “the One” omogućava visok kvalitet stanovanja. Posebno se izdvaja činjenica da je planiran veći broj lamela u okviru kompleksa što omogućava mali broj stanova po jednoj lameli. Na taj način, budućim stanari mogu računati na veću udobnost stanovanja, praktičnost, intimnost, kao i na lakšu upotrebu sadržaja objekta.

Ukoliko ste u potrazi za novim mestom za život pogledajte šta nudi stambeno-poslovni kompleks The One (фото 4)

Objekat prve faze projektovan je tako da svojim volumenom formira miran trg u unutrašnjosti bloka koji je primarno pešački. Obogaćen je sadržajima parternog uređenja koji čine pažljivo uređene zelene površine sa vodenim ogledalom. Planirano je da taj deo kombinuje dekorativne kamene i betonske obloge na pešačkoj stazi, a ozelenjeni delovi će biti posebno dizajnirani i oplemenjeni različitim vrstama vegetacije što će predstavljati poseban užitak za buduće stanare tokom tople sezone u Beogradu. 

Ukoliko ste u potrazi za novim mestom za život pogledajte šta nudi stambeno-poslovni kompleks The One (фото 5)

Fasade stambeno poslovnih lamela će biti materijalizovane tako da čine skladnu jedinstvenu celinu objekta, a ono što je bitno istaknuti da je zbog visokokvalitetnih modernih materijala omogućna visoka energetska efikasnost objekata. Kako su planirane dve faze, prva podrazumeva kompletnu komunalnu opremljenost obejkata, na takav način da može da funkcioniše samostalno, kao i izgradnju pristupa i uređivanje saobraćanijih površina i zelenih delova.

U podzemnom delu obe faze izgradnje, nalazi se garaža na dva nivoa sa kapacitetom od oko 900 parking mesta koja daje mogućnost za stacioniranje vozila svih budućih korisnika objekta. U podzemnim nivoima -1 i -2, smeštene su i sve tehničke prostorije za objekat (trafostanice, toplotne podstanice, hidrocili, dizel agregat, sigurnosni i protivpožarni sistemi). Svaka građevinska faza ima po dva ulaza, odnosno dva izlaza u podzemnu garažu.

Ukoliko ste u potrazi za novim mestom za život pogledajte šta nudi stambeno-poslovni kompleks The One (фото 6)

Zaista se radi o projektu koji je kao stvoren za sve one koji su u potrazi za mestom gde će imati mir, ali gde će svi potrebni sadržaji biti udaljeni na samo nekoliko koraka. Ukoliko volite modernu arhitekturu i negujete aktivan način života, obavezno proverite šta sve nudi The One, jer ćete tamo pronaći baš sve što je potrebno savremenom čoveku. Možete zakazati sastanak i informisati se o konkretnoj ponudi stanova na sajtu theonenovibeograd.rs

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor