Pretraga

Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu

Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu

Tekst: BURO.

Foto: Vanja Milićević

Proglašenje pandemije uteralo nas je u kuću i posle prvobitnog šoka, neverice i strepnje, pokušali smo da izvučemo maksimum iz situacije. Većina nas je po prvi put dobila šansu da živi svoj koncept iz mašte, odnosno da napokon radi od kuće. Nekoliko meseci kasnije već imamo 2.3 miliona objava pod tagom #WFH (work from home) na Instagramu. Uredili smo slobodne ćoškove, napravili radne sobe, kupili neophodnu tehniku i… Uželeli smo se kancelarija!

Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 1)
Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 2)
Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 3)
Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 4)
Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 5)

Niko nije očekivao ovakav rasplet, ali tu smo gde smo. Da bismo postigli traženu produktivnost ipak nam je potreban  prostor koji koristimo isključivo za rad. Posle meseci zamućenih linija između privatnog i poslovnog života taj balans je ozbiljno narušen. Većina nas završila je u začaranom krugu u kome praktično ne prestajemo da radimo, umesto da živimo svoju viziju rada od kuće koja je obuhvatala dremku između zadataka i zdrave užine iz sopstvenog frižidera. Kada govorimo o balansu i poslu, ova čudna godina dala nam je vremena da razmislimo o novim, drugačijim inovativnim rešenjima. Zato hajde da - ofis, ali neka on bude moderan, svetao uz sve prednosti koje imamo i kod kuće. I sada ne pričamo o fantaziji, ovakav koncept odnedavno stvarno postoji u Beogradu. U hotelu Mona Plaza moguće je iznajmiti baš ovakve kancelarije!

Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 6)
Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 7)
Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 8)

O čemu se konkretno radi? Mona Plaza je ganc novi prostor u centru donjeg Dorćola (otvoren je u martu ove godine) i oni nude iznajmljivanje pojedinačnih kancelarija uz sve moguće prednosti koje rad iz hotela donosi. Površina kancelarija se kreće 17 do 50 kvadratnih metara, private office namenjen je za rad do četiri osobe, što ovu opciju čini idealnom za male timove, i za sve one koji se tek upuštaju u novu poslovnu avanturu. Sjajno je rešenje za one kojima ne prija rad u open space sistemu, što većina habova nudi kao jedinu varijantu za iznajmljivanje.

Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 9)
Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 10)
Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 11)
Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 12)

Ako ste ikada maštali o životu u hotelu (a ko nije?) ovo je sledeća najbolja opcija! Svakodnevni odlazak na posao zbog specifičnog okruženja hotela delovaće vam kao mini putovanje, na koje ne morate da vučete kofere. Ono što je odlično jeste činjenica da se prozori u kancelarijama mogu otvoriti, a ventilacioni sistem je dvosmeran, što znači da nema kruženja vazduha, što je sa zdravstvenog i higijenskog aspekta veoma bitno. A ono gde nastupa prava žurka jeste lista benefita koje u hotelu ostvaruju zakupci kancelarija, to su: popust u Šonda gastro baru, popust na članarinu u Fit Plaza wellness i fitness centru, popust na cenu parkinga, posebne cene najma konferencijskih sala i soba, otvaranje računa na firmu u gastro baru i plaćanje na nedeljnom/mesečnom nivou.

Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 13)
Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 14)
Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 15)

U praksi to znači da dan uvek možete započeti uz kapućino beskompromisnog hotelskog kvaliteta, pa dok mešate kafu u ugodnoj atmosferi kafea možete probistriti i dnevnu štampu. I tek onda se baciti na posao u ofisu koji je udaljen jednu kratku vožnju liftom. Kad osetite da gubite energiju i da vam je potreban boost, tu je fitness centar od 400 kvadratnih metara, kao i relax soba za opuštanje, sauna i parno kupatilo, prostor za masaže, tretmane, i frizer... Budući da ne gubite vreme za odlazak na trening i traženje parkinga, možete se natanane posvetiti svim grupama mišića. Dodatna prednost jeste što svaka kancelarija ima sopstveno kupatilo i mali orman, tako da je vrlo lako posle ovakve dnevne pauze vratiti se u poslovno raspoloženje i izgled.

Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 16)
Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 17)

A kada ste u hotelu, lako je i brzo iz stresa poslovnog dana uploviti u mirnije vode. Unwind momenat je lako uhvatiti, jer su vam svakodnevno na raspolaganju odlični kuvari i raspoloženo osoblje. Zaboravite na brze, nekvalitetne zalogaje s nogu, ovde se možete posvetiti bilo kojoj vrsti ishrane, jer je vrlo lako održati disciplinu i kontinuitet.

Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 18)
Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 19)
Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 20)

Naravno, povremeno ugađanje sebi je neophodno u današnjem svetu, a u Šonda gastro baru koji se nalazi na mestu nekadašnje fabrike čokolade to je poseban užitak! Dezert karta je bogata i ispunjena slasnim kombinacijama. Ono što svakako je vredno greha jeste signature kolač Olga, koji kombinuje čokoladni 70% genaž sa medom, mus od mlečne čokolade, lešnik kranč. Oh da! Za dane kada se ne osećate toliko ambiciozno poručite toplu čokoladu u koju sami po želji možete dodati aromu lavande, narandže, cimeta, ili čili papričice za potpuni gušt. Šta kažete? Ukoliko vam se dopada ova vizija rada proučite uslove po kojima se možete priključiti biznis plemenu koje stvara na Dorćolu. Vidimo se!

Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 21)
Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 22)
Zaboravite na #WFH i vodite posao iz udobnosti hotela. Otkrijte kako izgleda OFFice koncept u Mona Plaza hotelu (фото 23)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor