Zaljubićete se u prvu kolekciju nameštaja sestara Ceraudo

    15.06.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/namestaj_cover.jpg

    Nismo ni znali da smo fanovi ironično-romantičnog kič nameštaja dok nismo videli novu kolekciju nameštaja Ceraudo. I sada želimo da usvojimo svaki komad!

    Brend su u Londonu osnovale sestre Victoria i Emily Ceraudo. Pre nego što su se upustile u vode samostalnog biznisa, Victoria je radila u brending agenciji BrandOpus (a pre toga bila zaposlena u modnoj kući Armani), dok je Emily arhitekta. Prethodno iskustvo u modnom i dizajn svetu ohrabrilo ih je da 2016. godine pokrenu online shop koji se bazirao na ponudi antikviteta iz evropskih antikvarnica.

    Pošto su stekle kupce koji su poštovali njihov pomalo otkačen stil, sestre su otišle korak dalje i ove sezone su lansirale sopstvenu kolekciju. Pome linija se izrađuje u Indiji, a proizvodi se prave po porudžbini, tako da svako ima priliku da dodatno personalizuje nameštaj koji kupuje. Kolekcija se sastoji od fotelja, otomana, stočića, stolica, jastuka i malih komoda. Naš favorit? Fantastičan Gaia coffee table sto u kombinaciji drveta i španske trske koji se izrađuje u četiri boje.

    Kada su osmišljavale svoje proizvode, sestre Ceraudo su na umu imale feksibilnost i praktičnost: sve navlake za sofe i stolice se mogu menjati, a plan je da se na svaka tri meseca pojavi novi print i kombinacija boja. Njihova ideja je da kupcima ponude opciju da lako i brzo osveže svoj enterijer, bez selidbe, ili velikih kupovina nameštaja.

    Misija im je da razbiju homogenost u enterijerima i da ponude ljudima dodatne opcije kako bi prostor uredili baš po svom ukusu (uz razumnu cenu). I šta mislite? Da li je vreme da se odvažimo i unesemo ove komade u svoje živote i stanove?

    Potvrdno klimamo glavom!

    Saznaj više:
    Povezani članci: