Pretraga

Zaljubićete se u prvu kolekciju nameštaja sestara Ceraudo

Zaljubićete se u prvu kolekciju nameštaja sestara Ceraudo

Tekst: Jelena Karakaš

Nismo ni znali da smo fanovi ironično-romantičnog kič nameštaja dok nismo videli novu kolekciju nameštaja Ceraudo. I sada želimo da usvojimo svaki komad!

Zaljubićete se u prvu kolekciju nameštaja sestara Ceraudo (фото 1)

Brend su u Londonu osnovale sestre Victoria i Emily Ceraudo. Pre nego što su se upustile u vode samostalnog biznisa, Victoria je radila u brending agenciji BrandOpus (a pre toga bila zaposlena u modnoj kući Armani), dok je Emily arhitekta. Prethodno iskustvo u modnom i dizajn svetu ohrabrilo ih je da 2016. godine pokrenu online shop koji se bazirao na ponudi antikviteta iz evropskih antikvarnica.

Zaljubićete se u prvu kolekciju nameštaja sestara Ceraudo (фото 2)

Pošto su stekle kupce koji su poštovali njihov pomalo otkačen stil, sestre su otišle korak dalje i ove sezone su lansirale sopstvenu kolekciju. Pome linija se izrađuje u Indiji, a proizvodi se prave po porudžbini, tako da svako ima priliku da dodatno personalizuje nameštaj koji kupuje. Kolekcija se sastoji od fotelja, otomana, stočića, stolica, jastuka i malih komoda. Naš favorit? Fantastičan Gaia coffee table sto u kombinaciji drveta i španske trske koji se izrađuje u četiri boje.

Zaljubićete se u prvu kolekciju nameštaja sestara Ceraudo (фото 3)

Kada su osmišljavale svoje proizvode, sestre Ceraudo su na umu imale feksibilnost i praktičnost: sve navlake za sofe i stolice se mogu menjati, a plan je da se na svaka tri meseca pojavi novi print i kombinacija boja. Njihova ideja je da kupcima ponude opciju da lako i brzo osveže svoj enterijer, bez selidbe, ili velikih kupovina nameštaja.

Zaljubićete se u prvu kolekciju nameštaja sestara Ceraudo (фото 4)

Misija im je da razbiju homogenost u enterijerima i da ponude ljudima dodatne opcije kako bi prostor uredili baš po svom ukusu (uz razumnu cenu). I šta mislite? Da li je vreme da se odvažimo i unesemo ove komade u svoje živote i stanove?

Potvrdno klimamo glavom!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor