Zbogom minimalizmu? Carnivalcore je nova estetika koja će uneti radost u vaš dom

    23.03.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/carnivalcover.jpg

    Minimalistička estetika suvereno vlada, ili je makar vladala do sada. Deluje da maksmalizam i varijacije na temu preuzimaju kormilo, a najnovija vrela estetika jeste carnivalcore i jedno je sigurno – šareniš, drečave boje, neobične lampe, cvetne tapete i valoviti detalji, rečju savršeni spoj svega i svačega – uneće radost u vaš dom! 

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/1648028383748576.jpg

    Estetika oživljava MacKenzie dečju kolekciju iz 90-ih, prigodno nazvanu Circus. Iako vam je verovatno teško zamislivo da uselite pravi cirkus u svoj dom, takva estetika izgleda neobično dobro i miluje se sa prolećnim suncem. Kuća Care Delevingne u LA-u je odličan primer ovog trenda u usponu, sa svojom šatorskom sobom za poker, boksom za loptice, trampolinama, prostorijom za kostime i bunkerom u potkrovlju. Nicolò Bini, arhitektonski dizajner zadužen za izgled njenog doma, ovaj maksimalistički trenutak u dizajnu naziva uvodom u kuću zabave.

    „Dom više nije samo mesto za spavanje – to je dinamičan prostor u kom živimo svoje snove, a naši enterijeri su odraz toga“, kaže Nicolo. I poznati švedski dizajner, Martin Brudnizki, ističe da se pozorište cirkusa tako dobro prenosi na enterijere jer i jedno i drugo deli osećaj drame. Pevačica Paloma Faith se takođe poigrala elementima cirkusa za temu spavaće sobe svog deteta, koja sadrži originalan ručno oslikan mural među drugim neobičnim stvarima kao što su prugaste zavese, životinjski otisci i igračke koje su strateški razbacane okolo.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/03/1648028383520112.jpg

    Ova estetika usmerava radost karnevalskog iskustva kroz razigranu kućnu atmosferu i svi su pozvani na Carnivalcore žurku! Odvrnite „Circus“ od Britney Spears i pridružite se zabavi.

    Saznaj više:
    Povezani članci: