Retro art printovi za svačiji budžet

    17.08.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/08/society_cover.jpg

    Kako biste malo „začinili“ stvari u svom domu dovoljno je da uvedete nove art detalje, ako ste se umorili od ponude u domaćim radnjama, zašto se ne biste oprobali u online shoppingu? Kako biste se malo opustili pri izboru, podsetićemo vas da umetnost ne mora da bude neverovatno skupa da bi bila dobra, takođe ono što unesete u kuću, tu ne mora zauvek ostati.

     

    Printovi su odlično rešenje da enterijeru podarite novi život, cene su relativno niske, pa tako neograničen broj puta možete promeniti stil prostora. Jedan od sajtova gde često razgledamo ponudu jeste Society Six, ovaj sajt je baziran na jednostavnom principu: prijave su otvorenog tipa i svako može ponuditi svoju umetnost javnosti. Produkciju, pakovanje i slanje na sebe preuzima tim sajta, praktično tek kad se izvrši kupovina bacaju se na proizvodnju.

     

    Postoji milion različitih dizajn rešenja, a mi smo danas odlučili da vam predstavimo nekoliko radova čija tema se vrti oko regionalnih tema. Razmišljali smo u retro pravcu, ovi printovi inspirisani su životom u Jugoslaviji sredinom XX veka i odlikuju ih jarke boje i elegantna tipografija. Već vidimo neke od njih u dimenzijama 50×70 naslonjene na zidove naše redakcije. Šta kažete?

    Saznaj više:
    Povezani članci: