AWARË spektakl u Beogradu

28.09.2024.
RECOMMENDED

Rođen iz kreativne sinergije dobrih prijatelja, možemo reći da je AWARË muzičko putovanje koje prevazilazi konvencionalne granice zvuka.

image00007

AWARË je muzičko putovanje koje prevazilazi konvencionalne granice zvuka

Kroz tišinu i mir, isprepletane harmonije i udružene snage instrumenata, AWARË stvara magičnu atmosferu i poziva slušaoce da, učestvuju u iskustvu koje pokreće dušu. Kako ritam postepeno budi čula, energija prerasta u ples koji se završava kolektivnom proslavom univerzalnog jezika, muzike.

Muzika AWARË-a deluje kao snažan katalizator koji nas uvodi u sferu jedinstva, gde se srca i duše ujedinjuju.

Ancient :: Wisdom :: Availing :: Resonant :: Equilibrium

AWARË nakon Tuluma i Ibize, u Beogradu!

aware u beogradu

AWARË u Bioskopu Balkan

Sve ukazuje na to, da će ovaj biti jedno od najposebnijih muzičkih iskustava u Srbiji.

AWARË je muzičko putovanje koje izlazi iz okvira svakodnevnih formi. Ovaj neverovatan dvojac zajedno sa publikom, stvara svoju muziku svaki put iznova, od zajedničke sinergije, pravi iskustvo koje se pamti i prepričava. Kombinovanjem različitih instrumenata, tišine, ritmova i harmonije, stvaraju atmosferu koja inspiriše da se prepustimo plesu, pevanju i uživanju u muzici koja dodiruje sva čula.


Posle mnogobrojnih koncerata širom sveta, Tuluma, Ibize, Dubaija, i Balija, AWARË dolazi u Beograd da pokaže zašto su njihovi nastupi rasprodati na globalnom nivou. Ne propustite priliku da postanete deo nečeg posebnog.

Osigurajte svoje mesto sada i pripremite se za nezaboravno iskustvo sa AWARË-om. Vidimo se 12. oktobra u 20h, u prostoru nekadašnjeg kultnog bioskopa Balkan.

Vidimo se 12. oktobra u 20h, u prostoru nekadašnjeg kultnog bioskopa Balkan

Saznaj više:
Povezani članci: